keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

lupiinien keskellä

Heippa! Mulla oli maanantaina vapaapäivä, joten suunnattiin piiiitkästä aikaa Veeran kanssa kuvailemaan kukkien keskelle. Jalkaan vetäsin mun uudet ja mun budjetille melko tyyriit valkoiset pöksyt, mikä oli aika huono idea, sillä puhtaanahan ne ei tolta reissulta nimittäin kotiutuneet. En sitten tiedä, onko niissä nyt kukkien mettä vai leppäkertun pissaa, mutta pikaisella pesemisellä ne ei ainakaan puhtaiksi tulleet :-( Just ton takia mulla ei valkosia pöksyjä ookkaan aikaisemmin kaapissa ollut, kun valkonen on niin ärsyttävän arka väri. 

Arvatkaapas muuten missä tää tyttö oli lauantaina myös kukkien keskellä. One directionia katsomassa tietenkin! Eka mä vähän arvoin ton keikan ja töiden välillä, mutta luojan kiitos päädyin lähtemään ihanan Iidan matkaan Olympiastadionille, sillä se ilta oli mah-ta-va! Mä en oo ikinä ollut mikään 1D:n true fangirl, mutta 1D:n biiseistä mä oon tykännyt aina hurjan paljon, sekä erityisesti Harry Stylesista aah. Tykkäsin keikasta super paljon - sää oli hyvä ja pojat olivat ihania lavalla ja vetivät biisit hyvin. Mä vaan tanssin ja lauloin koko keikan ajan ja ekoja kertoja tänä kesänä mulla oli koko illan niin onnellinen ja hyvä fiilis. Oliko jotkut teistä myös katsomassa poikia lauantaina? Jos olitte, niin mitä tykkäsitte?

: Amanda

DSC_0187DSC_0071 DSC_0099 DSC_0392 DSC_0086 DSC_0192

4 kommenttia:

 1. Hahah, nimenomaan ton takia en ite oo hommannut valkosia farkkuja. Etenkin housuissa valkonen tuntuu olevan maailman epäkäytännöllisin väri :D
  http://jennicarita.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo totesin nyt ite saman :-D jos mä saan noi puhtaaksi niin kai noita muutaman kerran uskaltaa vielä käyttää :p
   Ja käyn kattomassa sun blogin :-)!

   Poista
 2. vau oot niin kaunis! käytkö muuten laittamassa sun kulmat jossain vai onko ne noin siistit ja kaarevat luonnostaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että kiitos hurjasti! :-) hahah mun kulmat ei todellakaan olisi luonnostaan siistit, vaan itse olen nämä tälläisiksi muotoillut, ja sen jälkeen ei ole tarvinnut kuin välillä hajakarvoja nyppiä :) en siis käy missään laittamassa :-)

   Poista