tiistai 30. kesäkuuta 2015

myöhäiset juhannustunnelmat

Heipsun kaikille! Tässä olisi viimein vähän kuulumisia ja kuvia mun juhannuksesta. Mun juhannushan kului pääasiassa töissä, ja koska töitä oli perjantaista sunnuntaihin aina about 12-20, niin pidemmät reissut jouduin unohtamaan samantien.  Perjantai iltana oltiin kaveriporukalla Simolla viettämmässä rennosti iltaa ja lauantaina päädyin lopulta myös yhden kaverin kemuihin. Mä lauantai aamuna töihin lähtiessäni jo päätin, etten jaksa mennä tänään illalla minnekkään töiden ja väsymyksen takia. Jätin sitten kaikki meikit ja kivat vaatteet Otsolle ja lähdin itse käymään himassa töiden jälkeen. Vähän ennen puoltayötä mä kuitenkin päätin lähteä käymään siellä kemuissa, missä kaikki mun kaveritkin olivat, ja epätoivoisesti kaivoin mun laatikoista vanhoja ripsareita ja kulmakyniä, jotta saisin itseni edes jotenkin ihmisen näköiseksi. Sain kuin sainkin niillä itseni ihan siedettävän näköiseksi ja siinä sitten lähdin ulos juhlimaan pelkkää ripsaria ja kulmakynää naamassa. Mun juhannus ei siis ollut mitenkään erikoinen, töiden täyteinen kaupunkijuhannus lähinnä.

Mulla oli myös ennen juhannusta torstaina synttärit, eli nyt starttasi mun viimeinen teinivuosi kääks. Käytiin tyttöjen kanssa syömässä hyvää ruokaa rillossa, kierreltiin parit kaupat ja sitten mentiin Iidan ja Saran kanssa leffaan katsomaan Jurassic world. Me kaikki kolme tykättiin tosta leffasta ihan tosi paljon. Samalta reissulta lähti mukaan myös tuo kuvissa näkyvä ihana hattu, jollaista mä oonkin metsästänyt jo viime talvesta tai keväästä asti.

Nyt mä jatkan eilisten kuvien muokkaamista, jotta mä pääsen palaamaan tänne pian niiden kanssa :-)! Heippa! 

DSC_0653 DSC_0676 DSC_0827 DSC_0556 DSC_0756 DSC_0592 DSC_0800 DSC_0718 DSC_0618 DSC_0703 DSC_0711 DSC_0779 DSC_0604

1 kommentti:

  1. Hirmu hyviä kuvia saat kamerallas, vau :) Tosi kiva blogi sulla ja käy hei osallistumassa mun blogissa olevaan arvontaan! http://millakristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista