sunnuntai 12. toukokuuta 2013

summer is here !

Mä en voi muuta sanoa, ku että rakastan kevättä, lämpöä ja aurinkoa. Viime viikolla me syötiin Suskin kanssa kesän ekat tuoreet mansikat ja otettiin aurinkoa meijän takapihalla. Viime tiistaina mä olin myös  Nean mallina sen rakennekynsikoulutuksessa ja voi miten rakastankaan mun tänhetkisiä pitkiä kynsiä ♥ Perjantaina lähdin helsinkiin moikkaamaan kavereita ja eilen siltä reissulta kotiuduttuani Veera tuli meille yöksi ja käytiin kuvailemassa ihanassa auringonlaskussa josta näette kuvia myöhemmin. Tänään mä oon ottanut vähän lisää aurinkoa, viettänyt äitienpäivää, syönyt hyvää ruokaa ja vaan chillaillut ulkona. Aurinko, ihanat ihmiset, mielekäs tekeminen ja vieras kaupunki tekevät kyllä ihmeitä. Helsingissä käydessäni sain ajatukset pois koulusta ja unohdin kaiken stressin. Nyt mä oon ihan energiaa täynnä ja parin kunnolla panostetun kouluviikon jälkeen mä oonkin jo kesälomalla jeei ! 

DSC_0858 (2) DSC_0028 DSC_0912 (2) DSC_0761 DSC_0963 (2) DSC_0607 DSC_0655 DSC_0876 (2) DSC_0572 DSC_0605 DSC_0813 DSC_1010 DSC_0612 DSC_0831 (2) DSC_0914 (2) DSC_0974 (2)

34 kommenttia:

 1. muokkaat kuvia välillä vähän liikaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä tiedän sen, mut ite tykkään suht paljon muokatuista kuvista :-) Tän postauksen kuvia mä en tosin oo ees muokannut mitenkään hirveän paljoa :-D

   Poista
  2. musta nää ei oo yhtään liian muokattuja, tykkkäään!!

   Poista
  3. toiset sentää osaa muokata, ihanii kuvii :3

   Poista
  4. oon vähä samaa mieltä ano ykkösen kanssa, osaat joo muokkaa hyvin mut nyt ku ulkonki on jo valosaa ni lisäät näihi siihen nähden liikaa kirkkautta o: et paris viime postaukses tän huomannu.

   Poista
  5. Kiitti Linda :)!

   Ano3: Aijaa musta mä en lisää liikaa kirkkautta, koska nytkun ulkona tosiaan on valosaa, mä saan otettua ihan tarpeeksi kirkkaita kuvia ilman että mun sitä hirveemmin pitää lisätä :-D Muttajoo mä voin jatkossa yrittää kiinnittää asiaan huomiota ja yrittää olla muokkaamatta kuvia liikaa :-)

   Poista
 2. herrane aika kui hyviä kuvia !! ja ihana toi koira :3

  VastaaPoista
 3. aika rumat noi kynnet :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi pääasia on että mä tykkään niistä ja musta ne on tosi hienot ensikertalaisen tekemiksi :)

   Poista
  2. anolle ihan vaa tiedoksi, että tein ekaa kertaa kunnolliset rakennekynnet kouluttajan ohjeiden mukaisesti..ja koska kyseessä oli koulutus,meidän piti tehdä perus rankalainen manikyyri. joten eiköhän se pääasia ole se,että mulle ja amandalle kynnet kelpaa ja ollaan molemmat tyytyväisiä siihen nähden, etten kynsiä oo aikasemmin tehnyt!

   Poista
 4. Tämä on niin ihana blogi! <3 Mää tykkään tästä ihan sikana ja sä Amanda oon todella kaunis! :)
  Hyvänlaatuiset kuvat ja niin ihania kuvia!
  Kuinka isoksi laitat nuo kuvat? :) Alkuperäinen koko vai ? :D

  Tässä mun blogi jos haluun käydä kattoo ? :D Jaa liittyy lukijaksi jos kiinnostaa :D

  http://nuoriponiratsastaja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi kiitos hurjan paljon :')! Lataan kuvat flickrin kautta ja sieltä 800x534 kokoisina :) Käyn kattomassa sun blogin :>

   Poista
 5. Ihanat kynnet :o Kelpais mullekki!

  VastaaPoista
 6. Asuksä siis järven rannal?:))

  VastaaPoista
 7. luen sun blogia aika paljon just noitten kuvien takia mut tällä kertaa tekstikin oli parempi kuin yleensä ::) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa musta taas tuntu et tekstistä tuli ihan kamala ku se ei luistanut yhtään kun kirjotin sitä :-D mutta kiva että tykkäsit :>

   Poista
 8. ihanan värikkäitä kuvia ! :)

  VastaaPoista
 9. Moi sähän lisäät noi kuvat flickrin kautta eikö vaan?
  Ite kun lisäsin ne flickriin ja otin sen URLin minkä se tarjos siitä Share-kohdasta ja laiton bloggerissa sinne "Lisää kuva URL-osoitteesta", niin kuvaa ei kuulemma löytynyt linkin perästä. Eli siis miten ite lisäät noi kuvat, ja teinkö jotain väärin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lisäänhän mä ! :) No siis mä lataan kuvat flickristä näin : painan sieltä sharesta, sitten Grab the HTML/BBCode , valitsen koon ja valitsen niistä palloista sen html:än , sitten kopioin koko sen koodin ja liitän sen bloggerin html tekstipohjaan :-)! Älä siis kopioi sitä osoitetta, vaan se koodi tuolta : Grab the HTML/BBCode ja liitä se suoraan sinne html tekstipohjaan äläkä tuota "lisää kuva..." kautta :)
   Toivottavasti tajusit ja mun neuvoista oli apua :-)!

   Poista
 10. tosi mahtava tää sun blogis ♥
  sait just uuden lukijan :3

  http://dreamingg-girl.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon ♥ Kiva kuulla että tykkäät :-) Käyn kurkkaamassa sun blogiin !

   Poista
 11. Ihan huikeita kuvia! Uskomattoman kaunis blogi! :)♥

  VastaaPoista