perjantai 29. kesäkuuta 2012

top 10 blogit

Linkititte super kivasti noita blogejanne mulle ja teillä kaikilla oli kivat blogit ! Ekaksi mun täytyy kiittää teitä, sillä kun selailin blogejanne sain taas kauhean blogi-inspiksen ja halun parantaa mun blogia ja kaikkee... hehheh.


Tää oliki vaikeempaa ku mä luulin. En jaksa alkaa selittelee mitää, löysin niin hirveesti sika kivoja uusia blogeja. Tässä 10, minulle tuntemattomien kirjoittajien ihanat blogit, jotka jäivät erityisesti mieleeni !
Suosittelen käymään lukemassa ja kattomassa jokaisen !

blogi1


15 vuotiaan Saaran blogissa huomioni kiinnitti värikkäät, tarkat ja kivat kuvat. Saara myös kirjoittaa kiinnostavasti, on super nätti ja pukeutuu hyvin. Ulkoasu on myös ihanan simppeli ja raikas. 

blogi2


Heidin blogissa parasta ovat ehdottomasti asukuvat ! Heidin kuvat ovat kauniita, hän omistaa ihanan pitkät hiukset ja pukeutuu hyvin.

blogi3


Roosalla on ihanan väriset hiukset ja hän kirjoittaa kivasti ja tarkasti. Roosan kuvat ovat myös tosi hienoja ja tarkkoja. 

blogii4


Auroran blogissa parasta on empimättä kuvat ! Jokainen kuva on super hieno, tarkasti otettu ja jokaisessa on jokin idea. Jäin ihastelemaan jokaista kuvaa uudestaan ja uudestaan. 

blogi6


Elinan blogissa on isoja, tarkkoja ja värikkäitä kuvia, sujuvaa tekstiä, ihania vaatteita ja kivoja treenijuttuja ! Elinan blogin ulkoasu on myös ihanan pirteä ja banneri hieno.

blogi5


Emman blogi erottui joukosta vähän erilaisten kuvien ja Emman tyylin avulla. Emman kuvat ovat hienoja ja Emma kirjoittaa ihanan rennosti. 

blogi7


Heidi Christinan blogissa mielenkiintoni herätti erityisesti hänen tyylinsä. Hän kirjoittaa kivan rennosti myös ja banneri on super kiva ! 

blogi8


14 vuotiaan Karoliinan blogissa ihastuin heti bannerrin, kuviin ja Karoliinan tyyliin. Karoliina on super söpö tyttö ja hänen koko bloginsa on syötävän suloinen. Karoliina myös kirjoittaa ja kuvaa tosi hyvin 14 vuotiaaksi !

blogi10


Kikan positiivinen asenne huokuu blogin kuvista ja teksteistä. Kikan blogissa parasta ovat mielenkiintoset, tarkat ja isot kuvat ! Kikka on myös tosi nätti ja pukeutuu kivasti. 

blogi9Paulan blogi on tyyliltään erilaisempi kuin muut linkitetyt blogit, joten erityisesti se kiinnitti huomioni. Paula on tosi kaunis ja kuvat ovat hienoja. 

8 kommenttia:

 1. Voi että ! Ihan huippua, kiitos paljon :) Kiva ku tykkäsit (: <3

  VastaaPoista
 2. voi kiitos tosi paljon! :) en ois ikinä arvannu että pääsen tonne :-D

  VastaaPoista
 3. Ooi kiitos :--) ihana positiivinen yllätys♥

  VastaaPoista
 4. vitsi miten paljo vaivaa näit tän postauksen etee ! ihanaa ! :) löysin paljo luettavii blogeja. ;)

  VastaaPoista
 5. Kiinnostava postaus! :)

  http://dressed-up-all-in-red.blogspot.fi/

  VastaaPoista