tiistai 3. heinäkuuta 2012

toivepostaus : my best friend ♥Multa on toivottu jo vähän useampaan otteeseen ja pidemmän aikaa postausta mun parhaasta ystävästä Mariannesta ja uusien kuvien puutteessa päätin väsätä tän teille nyt !

Elikkä Marianne mardis martsi martsukka martti, on mua vähän päälle 2 kk nuorempi, vielä 15 vuotias tyttö ja asuu täällä samassa pikkukylässä ku mäki. 
Me oltiin samassa eskarissa haha ja ala-asteella eri kouluissa, mutta tutustuttiin koulujen discoissa nelos ja vitos luokilla. Kutosella ja seiskaa edeltävänä kesänä taidettiin tutustuu ihan kunnolla ja vieteltiinkin sitte aikaa toistemme kanssa. Näistä päälimmäisenä muistuu se ku olin mariannel ekaa kertaa talvella ja käveltii pitkin peltoi ja kaikkien muiden kengät oli läpi märät paitsi mun muahahha. Taidettiinhan me yhelle rotallekkin tehä ruumiinavaus mariannen kanssa.... Seiskalla päästiin samalle luokalle ja oltiinkin koko yläaste samalla luokalla. Ens vuonna meitä molempia kutsuu sama lukiokin ! Me ei aiheutettu yhessä mitää ihmeempii ongelmii yläasteella paitsi ehkä vähän silloin ku letittelin mardiksen hiuksii ubsiiiis.

Meijät tunnistaa siitä et ollaa kaks blondii ja meil on tälläne pien kiva pituursero sekä laadukkaista jutuista joita huudellaa aika kovaa äänee, missä ikinä ollaaki ! Meille tulee aika usein tosi fiksui neronleimauksii joita toteutellaa aina silloin tällöin... haha näistä tosi tyhmist neronleimauksist viimisin tais olla se ku liimattii kätemme yhtee kynsiliimalla :-D Ollaan me oikeesti ihan fiksuja !!1

Me liikutaa Mardiksenkans yleensä sen pökötillä (mun hovikuski♥) ja pökötin ansiost meijät voi löytää milloin mylsält, milloin kouvolast ja milloin mistäki.

Me ollaa luonteiltamme tosi samanlaisii ja arvataa yleensä toistemme ajatukset ja ollaa melkei kaikest samaa mieltä. Jos marianne laittaa mulle fbeessä viestin jossa on vaikka pelkkii pisteitä, ni mun ei tarviku kattoo etusivuu ni tiiän mitä se tarkottaa :-DD  Me ollaa molemmat aika vaativii ja halutaa yleensä molemmat omat tahtomme läpi... okei marianne yleensä haluu tahtonsa enemmän läpi ku mä :-D Marianne on tollain pieni mutta tosi pippurinen pakkaus josta ääntä lähtee aina tarvittaessa vähän liikaakin ;)

Yks asia mitä me tehää mardiksenkans yleensä aina ku oon senkans, on horoskooppien lukeminen. Luetaa horoskoopit aina kaikist lehistä sekä netistä. Toinen mitä me tehää on syöminen. Näide lisäks me käyää yleensä ajelemas jossai sekä dataillaan :-)
Parhaimpii muistoi mullon mardiksen kans mm. ripari, pioneerit viime kesänä, helsingin reissu ja kaikki ajelut kaikkial !

Me pystytää molemmat olee ihan omii ittejämme toistemme seuras aina eikä kumpikaa esitä koskaa mitää muuta.
Mä en enää keksi mitä mä tähän kirjottaisin enkä jaksa alkaa kirjottelee mitää : "marianne on paras ja ihanin ja luotettavin ja söpöin..." koska toivottavast tää neiti tietää jo valmiiks et se on kaikkii noita ja enemmänki, koska neiti oot vaa ihan parhautta ja kaikin puolin perfect ♥

marianne1 marianne2 marianne3

4 kommenttia:

 1. ootte ihan supersuper nättejä molemmat! :)

  VastaaPoista
 2. aaa voiettä :') oot ihana <3
  ''Taidettiinhan me yhelle rotallekkin tehä ruumiinavaus'' XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 3. olipa kiva postaus! :) hymyilin vaan katellessani noita kuvia.

  VastaaPoista
 4. banne : voi kiitos :)) !

  - marianne : hehe sie vaa<3 ahahaha jep me XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  Anonyymi : kiitos paljon hih kiva kuulla :--)!

  VastaaPoista