tiistai 26. maaliskuuta 2013

sick of being sick

Heippa ! Täällä kirjoittelee yksi kipeä ja makaamiseen kyllästynyt, ilmeisesti koeviikoille allerginen oleva bloggaaja. Mun koko viimeyö siis meni oksennellessa ja koko tän aamun ja päivän oon kärsiny kauheen huonosta olosta ja päänsärystä. Koska mulla on matala verenpaine, mun silmissä on sumentunu heti kun mä oon noussu ylös tai yrittänyt kävellä. Siksipä mun koko päivä onkin kulunut sängyn pohjalla makaamisella ja huomisesta kokeesta stressaamalla. Mä sain viime koeviikollakin tälläsen samanlaisen vuorokauden kestävän vatsaflunssan tai minkälie, joku ylempi voima yrittää selvästi sabotoida mun kokeisiin lukua ja koulunkäyntiä hmp. Nyt mun on kuitenkin mentävä (ainakin yrittämään) syventymään tohon kehityspsykologian ihmeelliseen maailmaan. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ja tsemppiä koeviikkoihin kaikille keillä se nyt on :)! 

DSC_0849 DSC_0842 DSC_0828 DSC_0863 DSC_0720 DSC_0804 DSC_0847 DSC_0813 DSC_0848

13 kommenttia:

  1. Mäki jouduin jäämään sänkyyn aamulla, sen verran oli heikko olo. Ärsytti ihan suunnattomasti, koska mullaki tässä justiin kokeita tulossa ja en tykkää olla tunneilta pois, varsinkaan just kokeiden alla / koepäivinä. Joku todellakin taitaa yrittää sabotoida myös koulunkäyntiä, oon viime aikoina stressanu ihan hirveesti koulusta niin tää lenssu tuli justiin pahimpaan aikaan.

    Mutta koita säki parantua siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi eei :( Toivottavasti säkin paranet pian ! :> Jep, kaikista pahinta on tulla kipeeksi just kun on vikat tunnit ennen koetta jolloin kerrataan ja käydään läpi tärkeimmät asiat yms :s

      Poista
  2. Ei vitsi sulla on ihana blogi :) Löysin tän äskettäin ja todellakin jään seuraileen!
    Mikä kamera ja objektiivi sulla on? Tosi kivoja kuvia :) Tsemppiä kokeeseen ja koitappa parantua! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva että tykkäät :-)
      Mulla on kamerana Nikon D3100 ja objektiivina nikkor 50mm f/1.8 :) Ja kiitti hurjasti ♥

      Poista
  3. Missäs vaiheessa sitä ollaan kipeenä ehitty shoppailla? ;);) kerro sitte oliko tuo seppälän kulmaväripaletti hyvä, itekki on pitäny jo pitkään ostaa, mut aina se on jääny :D on kyllä valosia ja hyviä kuvia, mut joskus tuppaa olee liian muokattuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eilen mä kävin noi ostamassa enkä ollut silloin kipeä ;) Joo koitan muistaa kertoilla täällä sittenku oon sitä kunnolla kokeillu :) kiitti, ja jep mä tiiän ton itekki et jotkut kuvat on ollu ylimuokattuja :>

      Poista
  4. Tää sun blogi on äälyttömän ihana! Onko toi seppälästä ostettu Wet n Wildin CoverAll hyvä? Oon nimittäin aatellut kokeilla muttei ikinä ole tullut ostettua :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-)! Ja mä tosiaan ostin sen eilen itelleni ekaa kertaa, joten en oo vielä kerennyt sitä kokeilemaan :)!

      Poista
  5. Voih, sinäkin kipeenä :( Parane pian! P.s. Rakastan teidä koiraa!

    http://kindarandomcrap.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep :< niin yritän tehdä, olo alkaa olla jo parempi :)! ja hih mäki rakastan sitä ;)
      Käyn kattomassa sun blogin !

      Poista
  6. Ihania kuvia taas kerran! ;) Ja paranemisia!

    VastaaPoista
  7. Upeita ja ihanan valoisia kuvia, jälleen Amanda<3! Parane pian!

    VastaaPoista