maanantai 4. maaliskuuta 2013

ihanan tuoksuinen maanantai

Porukat tuli tänään laivalta kotiin ja toi mulle tän ihanuuden tuliaisiksi. Oon himoinnu tätä Versacen bright crystalia niin kauan, ja koska mun edellinen hajuvesi oh lola loppuikin juuri, niin tää tuli enemmän kuin tarpeeseen. Nää hajuvesi ja rasva on molemmat niin ihanan tuoksusia et voisin tuoksutella näitä vaikka koko päivän. Jee kiitti äiti ja isi ♥ Muuta hyvää mun maanataihin ei oo sitten kuulunukkaan. Saatuani nukutuksi viime yönä 3 tuntia yskän ja yleisesti tän flunssan takia, en jaksanu raahautua aamulla kouluun ja jäinkin täksi päiväksi kotiin parantelemaan itteäni. Elättelin eilen toiveita itelleni että se mun tilaama jumpsuitti tulis tänään, koska lähetys-ilmoitus ja lasku lähetettiin mulle jo viime viikolla. Noh eipä sitä kuulunut tänäänkään. Mä oon niin pettyny tohon toimituksen hitauteen koska sen piti tulla 1-3 päivässä ja tilasin sen kaks viikkoo sitten :(

Mun viikonloppu meni kivasti parturikampaajaa leikkiessä. Lauantaina värjäsin Saran hiukset, ompelin sille ompelupidennykset päähän sekä värjäsin Suskin hiukset. Eilen taas pääsin liukuvärjäämään Iidan hiukset ja ekaa kertaa mua pelotti millainen lopputuloksesta tulisi, sillä värjättiin Iidan hiukset niin että sillä oli pidennykset päässä. Iidaa ei kuitenkaan pelottanut yhtään sen hiusten kohtalo ja lopputuloksesta tulikin oikeasti ihan hyvä vaikkei ne pidennykset toivotunlaisesti värjääntynetkään. Värjättiin siis sillä uudella Lorèal parisin Feria wild ombrès värillä ja oltiin molemmat tyytyväisiä lopputulokseen, eikä se värjääminenkään ollut niin vaikeaa kuin aluksi luulin :) Nyt mä jatkan mun kiirreettömän maanantain viettoa ja toivotan teille kaikille hyvää alkanutta viikkoa :-)
  DSC_9479DSC_9498 DSC_9469

17 kommenttia:

 1. Laita kuvia niistä kaikista värjäämistä hiuksista ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä mulla ei ainakaan kuvia niistä oo otettu mut pitää kattoo jos lähiaikoina saisin nappastua :-)!

   Poista
 2. Mä oon taas ihan rakastunu Versacen Versus -hajuveteen omomm♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on varmaan yhtä ihanan tuoksusia molemmat :')

   Poista
 3. Mä sain kans just pari päivää sit laivatuliaisina ton saman hajuvesipaketin :-D Mulla on kyl ollu käytössä tota bright crystalia jo kauan, se on niin ihana tuoksu!

  VastaaPoista
 4. en tiiä miltä tuo tuoksuu mut varmasti hyvältä :D ainaki ihanan näkönen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep :-) tuoksuu yhtä hyvältä kuin näyttääkin pullossa heh :>

   Poista
 5. mitä nikkorin 50 1.8 mm objektiivissa se valovoimasuus tarkottaa:Ddd miten sitä voi säädellä? kysyin jo aikasemmas postauksessaki mut et vastannu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo kerennyt vaan vastaamaan siihen vielä sori :-( Mutta siis sä voit säätää valovoimaa säätämällä aukkoa. Eli, mitä suurempi valovoima objektiivissa on (mitä pienempi luku) sitä isommalla aukolla saat otettua kuvia. Mitä isompi aukko, sitä valoisammat kuvat, kapeampi tarkennuspiste (sumea tausta) ja aukkoa ja valovoimaa säätämällä saat pienennettyä suljinaikaa eli estämästä kuvia heilahtamasta. Tämän tarkemmin en osaa selittää, toivottavasti tajusit :-)!

   Poista
 6. onks tol saral blogii:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sillä ! :)
   http://one-day-at-a-time-sara.blogspot.fi/

   Poista
 7. sul on hyvä blogi! Liityin lukijaks(:

  http://anotherdimension-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva että tykkäät :-)!
   Käyn kattomassa sun blogin :)

   Poista
 8. meillä on tuo hajuvesi ja se tuoksuu ihanalta ♥

  VastaaPoista