perjantai 8. maaliskuuta 2013

nimesi.fi

Ihan ekaksi, ihanaa naistenpäivää teille kaikille ihanille lukijoille ♥ Sitten otsikkoon ! Kun 700 lukijan raja meni rikki, rohkaistuin ja otin yhteyttä nimesi.fi:hin ja kysyin olisiko heillä kiinnostusta yhteistyöhön kanssani. Sain myöntävän vastauksen ja sain valita itselleni haluamani korun. Valitsin hopeisen Carrie-korun 40cm pitkällä ketjulla ja keskiviikkona koru sitten oli ilmestynyt postilaatikkoon. Mun suupielet nousi varmaan korviin asti kun avasin ton paketin, koska oon ihaillu Iidan nimikorua niin kauan ja vihdoinkin sain oman. Tykkään tosta siis ihan sikana ja toi sopii mun mielestä käytettäväksi niin arjessa kuin juhlassakin :-) 

nimesi.fi nimesi.fi3

Ja jottei tämä menisi vain siihen, että kerron kuinka tyytyväinen olen, sain mahdollisuuden järjestää teille myös arvonnan, jossa yksi lukijoistani voi voittaa kauno- tai Carrie korun valitsemallaan nimellä tai tekstillä. Joten tässä tuleekin tämän blogihistorian ensimmäisen arvonnan osallistumisohjeet : 

1. Osallistuaksesi sinun täytyy olla blogini lukija, koska arvonta on tarkoitettu vain niille ketkä blogiani oikeasti lukevat. Anonyymit eivät tällä kertaa valitettavasti voi osallistua.
2. Kommentoi tähän postaukseen ja kerro mitä tahansa vapaavalintaista blogistani. Vaikka että, miksi luet tätä ? Miten löysit tämän ? Plussia ja miinuksia. Ihan mitä tahansa.
3. Muista liittää kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan otettua sitten voittajaan yhteyttä :-)
4. Arvonta päättyy tasan viikon päästä, eli 15.3.2013 :)

ONNEA KAIKILLE TASAPUOLISESTI ARVONTAAN ! :)

Alekoodilla "Amanda55" blogini lukijat saavat myös -10% alennusta 30.4.2013 asti. Elikkä, jos olette suunnitelleet tälläisen korun hankkimista, nyt kannattaa tilata :-) Tää on myös erinomainen lahjaidea vaikka kaverille synttärilahjaksi ! 

nimesi.fi2 nimesi.fi4

121 kommenttia:

  1. Rakastan tätä sun blogin ulkoasua! Ihanan raikas ja tyttömäinen mut silti yksinkertainen :) Sun kuvat on aina kans hirmu kivoja ja teksti kulkee sujuvasti!

    pinja.kuivalainen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Tykkään blogistasi ihan hirmuisesti, koska sun kuvat on niin raikkaita ja hyvälaatuisia! :-) Ihan ilo silmälle selata sun postauksias.

    illusiondream@suomi24.fi

    VastaaPoista
  3. hmmm löysin tän blogin jotenki googlen kautta ja tykästyin heti tähän ulkoasuun koska ihanat kuvat ja muutenki tämmönen pirteä nii jäin sitte lukijaksikki :-)

    nenskuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. sulla on tosi hienoja kuvia ja ulkoasu on kiva ! :)

    katsuuuhh@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Luen sun blogia koska tykkään ihan hirmusesti sun tavasta muokkaan sun kuvat ja muutenki kirjotat sillain kivasti :) Ja sun blogin ulkoasu on niin raikas et on kiva lukea!!!
    inka.sihvola@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Oot positiivinen ja sun kuvat on niin ihania + muutenkin ihana blogi (:

    felicia.nurminen@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Sun positiivisuus on niin tarttuvaa ja sun tekstejä on hirmukiva lueskella! Tä ei nyt mikään syy sun blogin lukemiseen ole, mutta oot ihan supernätti :-)

    janina.hakala96@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Tykkään sun tyylistäsi, sulla on kivoja vaatteita:) ja mulla ei mitään muistikuvaa mitäkautta löysin blogisi!:D

    marianna.kalli@gmail.com

    VastaaPoista
  9. kuvat on tosi hienoja ja kivan pirtee tää blogi!:)

    kiia_ruben@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. En muista miten löysin blogis...Mut ihastuin tähän koska tää on jotenkin niin söpö ja tyttömäinen! :) Kuvat on aina tosi raikkaita ja muutenkin kivoja! :)+++++oot tosi kaunis!!!

    jassu.nisu@luukku.com

    VastaaPoista
  11. en muista yhtään, mistä blogisi ensimmäisen kerran löysin, mutta sen muistan että eniten huomiotani kiinnitti ihan mahtavan upeat kuvat! olet myös todella kaunis ja kirjoitat kivasti:-)

    satujohannaa@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Sun hiukset on aivan upeat, ja oot muutenkin tosi kaunis, ja vaikutat tosi symppikseltä! :) Rakastan sun laadukkaita, hyviä ja isoja kuvia, ja tulee aina hyvä mieli ku näkee et uus postaus tullu :) annikristiina@hotmail.fi

    VastaaPoista
  13. Mulla ei oo kyllä mitään muistikuvaa mistä löysin sun blogin.. :D Mutta tykkään sun blogissa siitä että kuvat on tosi kirkkaita tai semmosia valosia ja hyvälaatusia, teksti on helppolukuista ja oot kans tosi kaunis! :) ulkoasuki on tosi kiva :)

    salli.kotiranta@hotmail.fi

    VastaaPoista
  14. blogin ulkoasu on niiin kiva, selkeitä kuvia ja oot hirmunätti :)

    tiamariak@luukku.com

    VastaaPoista
  15. Päädyin lukemaan blogiasi kaverin blogin kautta ja ihastuin blogiisi heti!
    Ulkoasu on ihanan yksinkertainen ja banneri todella kaunis! Tykkään muutenkin sun tyylistä kirjoittaa ja kuvia on ilo katsella koska muokkaat super hyvin ja oot muutenkin todella kaunis :) xoxo

    billonhot97@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. sun blogissa on selkeitä, tosi hienoja, hyvä laatusia ja mielenkiintosia kuvia :) löysin jo blogin kauan aikaa sitte ku selailin vaan jotain blogia ja tästä tuli heti mun lemppari!
    sohviyyy@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. en muista yhtään mite sun blogin löysin! mut sun tosi upeet kuvat on kivaa katottavaa ja oot muutenki tosi kaunis ja kirjotat kivasti :)

    tiiaholttinen@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Ettisin just tän tyylist blogia ja siy löysin tän mun kaverin kaut ! Ehdottomasti yks lemppariblogeista (:

    villasukka.viliina@gmail.com

    VastaaPoista
  19. missä kohtaa toi koodi syötetään ?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alekoodi-kohta tulee sen jälkeen, kun maksutapa on valittu (samalla sivulla) :-)
      Jos haluat lisätietoja voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@nimesi.fi :)

      Poista
  20. En ole lukenut blogiasi kuin muutaman hassun kuukauden, mutta siinä pikkuruisessa ajassa olen tykästynyt blogiisin kovasti ! Tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja sinulla on aina ihania ja hyvälaatuisia kuvia, joita on myös kiva katsella !: )

    jjjennialatalo@gmail.com

    VastaaPoista
  21. rakastan lukee sun blogia koska kuvat on niin hyviä ja selkeitä ! sekä tekstikin on hyvin selkeästi kirjotettu ja eikä mitään turhaa löydy ! :) löysin sun blogin toisen tytön blogista jossa hän kertoi 5 hänen mielestään parasta blogia ! joten katoin tän sun blogin, ja rakastuin heti ensisilmäyksellä ! siis sun banneri oli enssinnäki tosi kiva joka sai mut jo kiinnostumaan ja sitte aloin vaa lukee ja lukee sun postauksia. lopulta päädyinki sun lukijaks :)

    lena.malaniak@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Löysin tämän blogin kaverin kautta ja nää kuvat on tosi hyvänlaatusii ja oot muuteki tosi kaunis! :)

    tuulaxd@hotmail.fi

    VastaaPoista
  23. Tykkään blogin ulkoasust ja kuvat on hienoja!! :) muutenki kiva kuulla mitä sullekki kuuluun,ku kumminki tunnetaan ja ei olla niin paljoo tekemisissä :/ Postauksia on kiva lukea,koska teksti on selkeetä ja ei sellasta 'turhaa' selittämistä :):)
    meri.bockstrom@gmail.com

    VastaaPoista
  24. En muista mistä löysin sun blogin, mut oon tykänny ihan hirveesti! sulla on ihania kuvia ja niin hyvä laatusia ja oot ihan älyttömän nätti (: tästä blogista ei oikeastaan voi sanoa mitään huonoa.

    ja olen lukija (:

    milja.annukka123@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Olen lukenut tätä pitkään ja tykkään sun kuvaustaidosta! sun kuvat on AINA AINA AINA tarkkoja ja upeita, hienosti muokattuja ja kaikki osuu niin täydellisesti nappiin niissä. :) itsekkin olet niin kuvauksellinen näissä kaikissa! sekä tykkään seurata blogiasi kun olet melkeen samaa ikäluokkaa kuin itse olen. :)Kirjotat tosi selkeästi ja sun blogi on keränny huikeesti lukioita! muistan kun itse luin tätä joskus niin sulla oli ehkä 400 lukiaa? nytten niitä on jo huikeat melkein 800!
    mutta nyt peukut pystyyn ;)

    venlukka@gmail.com

    VastaaPoista
  26. tykkään paljon sun blogista :) tosi ihana ulkoasu ja sun postauksia on aina kiva lukea! :) sulla on ihana kirjoitustapa ja kuvat on hyvä laatuisia! :-)

    rronja_27@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. sun blogia on kiva lukee ku tää on tämmönen pirtee:) ja oot tosi nätti !

    moioonsatu@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. simpely the best blog of all times <3 harmi ku et tiie mitä toi tarkottaa. pus :')

    laurasusannaheinonen@luukku.com

    VastaaPoista
  29. En muista mistä löysin tänne mutta oon lukenu aika pitkään, muistan ku sulla oli jotain 100 lukijaa :-D Sun postauksia oottaa aina innolla, ne on niin piristäviä ja aina yhtä kivoja kuvia! Sun tekstit jaksaa kans aina lukea alusta loppuun, lisäks oot vielä tosi kaunis ja mukavan olonen ihminen. Ei sun blogista keksi oikeestaan mitään huonoo sanottavaa!

    alisaeva@live.com

    VastaaPoista
  30. Apua, täst on niin hirveen kauan ku ryhdyin lukijaks etten ees muista miten päädyin tänne! Jäin kuitenki seurailemaa, koska sulla on niin hirveen kivoja kuvia ja vaikutit ihan älyttömän mukavalta. :) Mä myös ns. tiesin sut kavereiden kautta ja sit uteliaana halusin saada tietää susta enemmän hähä. :-D

    tiiu.peltonen@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  32. Luen blogiasi, koska ulkoasu on niin valoisa ja raikas. Ja meillä taitaa olla pari yhteistä kaveriakin : ) Blogisi kuvat on laadukkaita ja ihania!!

    sallasdiary@gmail.com

    VastaaPoista
  33. En muista mistä löysin sun blogin, mut jäin seurailemaa ku tykkään tosi paljon siint miten kirjotat ja kaikki kuvat on niin ihanan valosii ja tosi kivoi!! :--) muuntenkii tietty kiinnostaa seurailla!!

    sanni-love@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. tykkään sun blogista koska sulla on hienoja ja selkeitä kuvia:)
    jenna.t@luukku.com

    VastaaPoista
  35. En muista yhtään mistä sun blogin oon napannu mutta tykästyin heti tähän ulkoasuun ku on niin kivan vaalee ja selkee:) Jäin itseasiassa sun tyylin & hiuksien takia seurailemaan koska tykästyin niihin heti.

    tessa.virta@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  36. Löysin blogisi aika vuoden alussa ja siitä asti olen odottanut jokaista postaustasi ja kaikki ovat olleet tosi kivoja, erityisesti tykkään kuvista ! Blogissa näkyy kirjoittajan persoonallisuus sekä tyttömäisyys ! Mahtava blogi :)

    Rexu_97@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Sun blogissa on niin tajuttoman hienoja kuvia, kaunis sä plus positiivinen kirjotustyyli! :)

    Esminn@suomi24.fi

    VastaaPoista
  38. Voi toi koru on hirmu ihana ! En millään muista miten tän löysin, mutta
    ensimmäistä kertaa kun tänne eksyin luin varmaan kaikki postaukset läpi..
    Kuvat on laadukkaita, postauksia tulee tarpeeksi usein, postaat
    mielenkiintoisisista aiheista, olet kaunis, vaikutat kivalta,
    kiva banneri, näitä hyviä puolia löytyy vaikka loputtomiin! :)

    jenni.lindberg@windowslive.com

    VastaaPoista
  39. tää sun blogisi on tosi ihana ja on kiva lukee sun kuulumisia, varsinkii ku ei olla nähty aikoihin :( luisteltii siis joskus samassa ryhmässä;) tää säteilee hyväntuulisuutta ja sun kuvat on aina niin hyvälaatusia ja oot hirmu kaunis jaja sun hiukset on ihan unelmat:)

    empsuli.n@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Sun blogin ulkoasu on niin ihana! :> ja sä oot älyttömän kaunis! ja sun hiukset on jotain niin ihanaa!! :3
    Sun kuvat on tosi kivoja ja laadukkaita. Kirjotat selkeästi tekstiä!
    en osaa sanoo mitään huonojapuolia sun blogista :))

    sara.karhu@mbnet.fi
    tai sarskukarhu00@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Tykkään sun blogisi ulkonäöstä ja siitä tyylistä miten kirjotat. Kaikki on tosi selkeetä mutta silti tavallaan omaperäistä. Etenkin nää pinkit yksityiskohdat on musta kivoja :p Kuvat on selkeitä ja isoja. Kiva blogi ei voi muuta sanoo :p

    laurahannula@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. tätä siun blogii on tosikiva lukee koska täällä on aina yleensä joka postauksessa kuvia ja ne on tosi hienoja/kivoja ja kirjotat kivasti:)
    löysin tän blogin kun linkkasit sen miun blogissa olleeseen linkkaa blogisi postaukseen jossa tää siun blogi olikin viiden parhaan joukossa:)
    oot myös kaunis!

    minni-c@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Eii kyl pysty muistaan että mistä tän löysin mut sillon ku löysin ni siint asti oon lukenu=) ja must parasta sun blogissa on kuvat ja se et kuin hyvälaatusia ja ihanan värisiä ne on !:)

    oona.sihvola@hotmail.com

    VastaaPoista
  44. löysin jonkun linkkaa blogisi-postauksen kautta ja tykkään tosi paljon :3 tosi laadukkaita kuvia ja mielenkiintosia postauksia, ainoo miinus hidas postaustahti mutta oon itekkin lukiossa joten tiiän ettei vaan ehi aina postailla :D

    niinah@hotmail.fi

    VastaaPoista
  45. sulla on aivan ihania kuvia ! ne on sopivan isoja, hyvälaatusia ja kirkkaita ja niitä on kiva selailla. :) Muutenkin tykkään sun kirjoitustyylistä, jatka samaan malliin ! :)

    tiitumoi@hotmail.com

    VastaaPoista
  46. En edes muista miten sun blogin löysin(oisko olla linkkaa blogisi kautta), mutta muistan että ihastuin kuviin ja selasin joka postauksen alusta asti. Sun teksti on niin luontevaa ja oot täydellisen kaunis! :')

    ja tuo koru, ai että!♥

    taru.filppu@luukku.com

    VastaaPoista
  47. Sulla on aivan ihania kuvia!Ne on niin hyvälaatuisia ja valoisia! :)
    mirva.jokilehto96@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Sun blogis kuvat on aina iha huippuja; hullun hyvä laatusia ja värisiä ja muutenki tää blogin ulkoasu on mahtava!:) löysin blogis jonku linkkaa jutskan kautta, ja siitä asti oon lukenu:-)

    emma.tiainenn@gmail.com

    VastaaPoista
  49. oot iha himokaunis ja kirjotat tosi ihanasti ja löysin tön blogin joku viikko sitte ja heti tullu yks lemppareist!!:) löysin tän kans jonku toisen blogist ja heti ihastuin!

    veera@valokuvia.net

    VastaaPoista
  50. Löysin blogis selailemalla jonkun blogilistoja, tykästyin ja liityin lukijaks (---:
    minna.karhunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  51. En muista mistä tänne löysin, mutta tykkään ihan hirveästi! Ihanan arkinen ja huoleton, hyvälaatuiset kuvat ja ihanan värikästä. ♥

    aurinkolauluja@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Sun blogi on yks mun lemppareista! :-) sulla on ihanan selkeitä ja kirkkaita kuvia!

    janita1996@hotmail.com

    VastaaPoista
  53. Blogisi on kiva koska vaikutat tosi mukavalta ja pirteältä ihmiseltä, ja kuvat on tosi kivoja ja hyvälaatusia! :)

    kisumisu_99@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Löysin sun blogin joskus Veeran blogin kautta ja oli pakko jäädä lukijaksi. Sun postauksia on kiva lukea, koska niissä on aina jotain ideaa eikä vain päivästä toiseen samaa selitystä kun joku kummin kaima sanoi sitä ja tätä ja sitten jne. :D huomion kiinnitti myös aivan ihanat kuvat ja kun kirjoittajakin on vielä älyttömän kaunis ja tosi ilosen ja sellasen olonen niin oli pakko jäädä seurailemaan. :)
    hanna_a@luukku.com

    VastaaPoista
  55. Sun blogissa on selkeet kuvat ja kirjotat hyvin! Oot myös hiiirmunätti :)

    milllapa@luukku.com

    VastaaPoista
  56. Tykkään isoista ja hyvistä kuvista ! Postaat ihan hyvään tahtiin ja tää blogin ulkoasu miellyttää mua tosi paljo:)
    Nina_aaw@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Löysin blogisi erään tytön linkkaa blogisi voittajista tai jostain muusta vastaavasta. Blogissasi on aina niin ihania ja pirteitä kuvia, wau amanda♥!

    venlavirtanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  58. Nooh amppis.. luen sun blogii koska stalkkaan kaikkien kavereitten tekemisii 8) no ei vaa! sun blogis on vaa niin kiva :3

    emmuQ@hotmail.com

    VastaaPoista
  59. Löysin blogisi alunperin kun ystäväni sanoi sinun blogisi olevan yksi hänen suosikeistaan. Rakastuin ihastuttavaan kirjoitustapaasi, raikkaasiin kuviin ja kauniiseen banneriin ja siinä vaiheessa olin täysin myyty! liityin lukijaksi ja jäin :) <3

    iida.jjuvonen@gmail.com

    VastaaPoista
  60. löysin sun blogin jonkun toisen blogin kautta sellasesta lempiblogit postauksesta ja ai että kun tykästyin heti! :) aivan ihana blogi sulla!

    jjohannna@hotmail.fi

    VastaaPoista
  61. Löysin sun blogin jonkun muun bloggarin Lemppariblogit-postauksen kautta ja oon siitä asti lukenut tätä. Oot tosi nätti ja kirjotat hyvin. Ja sun ottamat kuvat on tosi hienoja, ni tätä blogia on kiva lukee :)) Jatka samaan malliin :DD

    iidajapiki@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Mä tosiaanki tykkään sun blogista tosi paljon!! Aina innolla oottelen, että koska pääsen taas lukemaan sun aina ihanan pirteitä ja päivän pelastavia postauksia!! :-D Kuvat on aina yhtä täydellisiä ja muutenki koko blogin kokonaisuus. :-)Tämänhän mä siis löysin ihan ite sulta kysymällä! Ja aivan ihana toi koru! Pitäis itekki tehä jotaa ton eteen, että tollasen saisin joskus ostettua... :-D

    VastaaPoista
  63. tykkään ihan hirveeesti sun ihanista valosista kuvista ja olet muutenkin niin kaunis :)

    mariann_nne@hotmail.com

    VastaaPoista
  64. Amppis luen, koska kirjotat parasta blogia ikinä ja sun kuvat on ihania ja hyvälaatusia. :)!!!! <3

    jenna.mammela@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Löysin sun blogin ku selasin toisten blogilistoja ja sitte heti ihastuin tuohon sun ulkoasuun ja muutenki sulla tulee noin luontevasti tuo sun kirjottelu ja muutenki se on kuitenki mukava lukea ku on paljo hyvä laatusia kuvia! Sitte oli ihan pakko alkaa seuraan ja painaa "Seuraa Blogia" näppäintä! Aina innolla oottelee mitähän sää seuraavaks keksit! :) Mää tykkään tästä blogista niin paljo!!!! :) Toivottavasti sää nyt arvot tään korun oikealle ihmiselle! ;) Jatkappa oikeesti samaaan malliin!

    wilhelmina.pelkonen@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Löysin blogisi yhdestä toisesta blogista ja tykästyin heti! plussaa antaa nuo ihanat hyvän laatuiset kuvat :)

    anniina.saunakangas@hotmail.com

    VastaaPoista
  67. Taisin löytää sun blogin jostain "linkkaa blogisi" tyylisestä postauksesta(?) melko vasta ja tykästyin heti tähän ihanan pirteeseen ja yksinkertaseen ulkoasuun! Kuvat on aina ihanan raikkaita ja hyvälaatuisia ja teksti tulee sujuvasti. :)

    riikkauuu@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Rakastan sun laadukkaita, hyviä ja isoja kuvia, ja tulee aina hyvä mieli ku näkee et uus postaus tullu.

    tuija1997(at)luukku.com

    VastaaPoista
  69. Tykkäään lukea blogiasi koska se on niin raikas, kuvat ja teksi ovat myös selkeitä.

    makelajsa@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Muistaakseni löysin blogis demistä? En oo kyllä ihan varma :D Luen tätä siks, koska oot nii positiivinen luonne, että itellekki tulee aina niin hyvä mieli kun lukee tätä! :) + oot kauniss!!

    jnnasi96@gmail.com

    VastaaPoista
  71. ihana blogi sulla ja löysin tän jostain ihan sattumalta :) oisko demi.fi tai sit joku linkitä blogisi-jutska :D

    sohvitiirola@gmail.com

    VastaaPoista
  72. Rakastan sun tyyliä kirjottaa tänne ja tää sun blogin ulkoasu on aivan huippu upee! Löysin tän blogin varmaan ihan sattumalta ja heti ku tää sun blogi aukes tähän tietokoneen ruutuun, niin päätin heti alkaa lukijaks! (:

    sanni-981@hotmail.com

    VastaaPoista
  73. tää on tosi kiva blogi ja tää ulkoasu on tosi pirtee ja mä löysin sun blogin toisen blogin kautta :)

    emu.1999@hotmail.com

    VastaaPoista
  74. Tykkään blogistasi koska tää on jotenkin ihanan pirtsakan tuntuinen koko blogi, ja ihanat ja hyvänlaatuiset kuvatkin ovat mahtavia! Löysin tän blogin siitä kun linkkasin sen mun Linkkaa blogisi-postaukseen :-)

    evishh98@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Sulla on ihanan selkee ja yksinkertanen ulkoasu, kuvat sopivan kokosia ja selkeitä (+ hyvä laatusia !), kirjotat tosi kivasti ja mukavasti ja kuvista huokuu sun positiivisuus :) Tää blogi on ihanan värikäs, ja kai juuri sen takia mä tätä luenkin (:

    kiki.paakkonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  76. mä oon löytänyt sun blogin vissiin jonkun toisen blogin kautta, tai sitten se on linkattu mun "linkkaa blogisi" postaukseen :-) sun blogi on ihana ja tosi tyttömäinen, kuvat ja sun teksti on nii kivaa katottavaa ja luettavaa ♥

    heiskasi@hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Löysin tän blogin jonkun linkka blogisi-kautta ja onneksi löysin, en kadu. Ehdottomasti yksilempiblogeista nykyään! Ronjakuvaa@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Tää on niin ihanan raikas blogi! Ehdottomasti yksi lemppareistani! ♥
    Tää blogi sopii niin kaikille, ja tähän ei kyllästy! Kirjotat tosi luontevasti, ja kuvat on ihania & värikkäitä.

    iidajenni@luukku.com

    VastaaPoista
  79. Blogiisi eksyin ensimmäisen kerran noin kuukausi sitten. Ja oon tykkäillyt tästä kovasti isojen ja laadukkaiden kuvien takia :-

    jennyassdd@hotmail.com

    VastaaPoista
  80. Sulla on aivan ihania kuvia ja sun tukkas on jotain niiiiiiin rakkautta ♥ Oot yks mun lempparibloggaajista :-)

    http://love-are-everything.blogspot.fi/
    katasd-@hotmail.fi

    VastaaPoista
  81. Sul on ihanat hiukset ja upee blogi. :) Löysin sun blogin yhen toisen blogin 'linkkaa blogisi' kautta! :) ja kannatti! :)
    mia.peltoniemi@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Löysin blogin todennäkösesti lukiessani jonkin toisen blogin kommenttiboksia. Blogissasi on tosi hienoja kuvia, ja oon niin rakastunu tohon banneriin! =D

    anri95@luukku.com

    VastaaPoista
  83. + En muista mitä kautta löysin blogin, mutta onneks osu silmään joskus :)Kirjotat kiinnostavasti & tekstiä jaksaa lukee, jonka takia oonki jääny lukijaks:) Blogin ulkoasu on just tämmönen tyttömäinen ja on just 'sun näkönen'! :) Kuvat on upeita, koska ne on valosia ja hyvälaatusia. Hyvin oot muokannu :>
    - Enpä oikeastaan osaa sanoo onko blogissa miinusta, mutta biisejä voisit lisätä joskus postauksiin :) Jos vaikka liittyy jotenki siihen päivään ja muutenki ois kiva kuulla mistä pidät :)

    pe.t.ra@hotmail.com

    VastaaPoista
  84. Löysin tän ihanan blogin kun niin moni oli mainostanut jossain kysymyspostauksissa aina 5-10 parhaan blogin joukkoon tän niin oli pakko tulla kattoon,ja rakastuin heti! odottelen aina sun postauksias koska hyvälaatuiset ja hyvän kokoiset kuvat on ihania ja muutenkin oot todella kaunis:)

    camilla.salonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  85. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  86. Löysin sun blogis joskus kauvanaikaa sitten, kun selailin kännykällä blogeja, mutta unohdin sitten liittyä lukijaksi ja en enää löytänyt sun blogiasi uudestaan :/ Ja nyt pari viikkoa sitten löysin sun blogisi uudestaan sen sun ystäväs veeran blogin kautta ja olin niin iloinen !:DD Sun blogia on niin kiva seurata ja sun postaukset piristää aina päivää :DD

    aada-98@hotmail.com

    VastaaPoista
  87. tykkään tästä ihan älyttömästi! kuvat ja koko blogi on aina niin freshejä ja muutenkin oot niin positiivinen :) sopii blogin nimeenkin niin hyvin! Oon samaa mieltä muutaman aikasemmen kommentoijan kanssa siitä, että olis ihana jos linkkaisi biisejä postauksiin! just semmosia joista pidät tai jotka muuten vaan liittyy sillä hetkellä sun fiiliksiin :) Löysin sun blogin, kun linkkasit sen joskus omaani ja oon kyllä siitä niin kiitollinen! :)

    oona.alisa@hotmail.com

    VastaaPoista
  88. Löysin sun blogin Ina's lifestyle linkitä blogisi postauksesta. Luen blogiasi koska postauksista välittyy iloinen fiilis ja kirjoitat kivalla tyylillä + postaustahti on minusta hyvä.
    Anni00.leivonen@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Hihii aloin lukemaan sun blogia joskus viime syksynä ja vasta sen jälkee ku olin tätä jonkun aikaa jo lukenu, tajusin että käydään samaa lukiota... Mutta ihania kuvia ja kivaa tekstiä, söpis blogi! =)

    isakuura@hotmail.com

    VastaaPoista
  90. Tää blogi on ihan mahtava, kuvat on tosi kivoja ja selkeitä ja valosia:)! Kirjotat selkeesti ja sun postaukset on pirteitä ja mielenkiintosii ja vaihteleviii. Kirjotat sopivan usein ja ihana tää arvonta!:) jos kerranki onni potkasis:)

    pirre.98@hotmail.com

    VastaaPoista
  91. En muista millään mistä oon löytäny tän blogin mut luen koska aina on kivoja valosia ja värikkäitä kuvia ja osaat kirjottaa kivasti:)

    marissse@live.fi

    VastaaPoista
  92. Löysin tän blogin jonkun toisen blogin kautta. Sun blogis on mun mielest kiva ja pirtsakka. Hieno banneri ja värit :) Kivoja kuvia ja hienoja kuvausideoita,mistä saa itekki inspiraatioo :)) Oot kans tosi kaunis ja vaikutat kivalt ihmiseltä,johon vois vaiks tutustuu :)

    roosa.rantasalo@hotmail.com

    VastaaPoista
  93. Löysin tän blogin vasta viikko sitten linkitä blogisi postauksen yhteydessä. Luen tätä koska kirjotat hyvin ja kuvat on värikkäitä ja valoisia ja ihana ulkoasu:-)

    inkapietila@gmail.com

    VastaaPoista
  94. sun blogissa on ihanat kuvat ja värit! oot hyvä kirjottaan ja kerrot kaikesta nii ihanasti :)

    anillasaari@gmail.com

    VastaaPoista
  95. tykkään hirveesti sun tyttömäisestä tyylistä, kirjotat hyvin ja sul on kivoja kuvia :)

    henssi@hotmail.com

    VastaaPoista
  96. tykkään tosi paljon sun blogista ja ootan aina, että teet uuden postauksen ! :) löysin tän blogin silleen, että joku oli laittanu sen Top 6 blogit ja ei ihan syystä, koska tää on ihana !

    milsu98@windowslive.com

    VastaaPoista
  97. Apua, en nyt yhtäkkiä muista mitä kautta oon sun lukijaksi päätyny, mutta se miksi jäin lukijaksi johtuu hyvälaatusista ja kivoista kuvista, selkeistä postauksista ja ulkoasusta! :) Ja mainittakoon seki vielä, että sulla on tosi nätti nimi! ;) (mun toinen nimi on nimittäin Amanda) :D

    Ite oon jo pitkään ihastellu netistä noita Carrie- koruja, mutta en oo saanu koskaan aikaseks tilata sellasta.. Josko nyt sitten osuis arpaonni kohdalleni ja saisin kaulaani tuommosen :) hope so!

    VastaaPoista
  98. äh, unohdin sen sähköpostin !! :D > suvi.ahola97@hotmail.com

    VastaaPoista
  99. Aloitin sun blogis lukemisen, koska blogin ulkoasu oli raikas ja kaunis. Kuvat hyvälaatuisia ja isoja sekä teksti sujuvaa. äwäwä, ei hajuukaa mite tän sit ekan kerran päädyin, mut oon tyytyväinen et pääädyin!

    superrmixi@gmail.com

    VastaaPoista
  100. Sun blogi on aivan ihana! :> Kuvat on laadukkaita, kirjotat kivasti ja oot todella kaunis vaikuttamatta yhtään ylimieliseltä :D Kivaa vaihtelua että sait mahdollisuuden tälläseen arvontaan.

    kultakala-07@hotmail.com

    VastaaPoista
  101. Luen sun blogia,koska kuvat täällä on enemmän ku ihania.Oot kaunis ja teksti on tosi kivaa!(:

    kissa-99@hotmail.com

    VastaaPoista
  102. Öö aloin lukee sun blogii joskus aika alussa ku alotit bloggaamisen kai sä kerroit täst blogist tai jotain :D nii mut siis tykkään sun blogist tosi paljo! (ehdottomasti mun lempi blogi) Ihanan isot, selkeet ja hyvä laatuset kuvat, sul on tosi kivoi vaatteit ja osaat yhditellä niit kivasti. Kirjotat hyvin ja selkeesti, tekstii on helppo ja kiva lukee. Ja kaiken lisäks oot tosi kaunis! :)
    saara.jalo@hotmail.com

    VastaaPoista
  103. Olit vissiin linkannut sun blogin ja aloin sit satunnaisesti lukee sun postauksia aina ku ehin. Yks päivä sitte otin tän talteen koneen kirjanmerkkeihin ja yhä enemmän aloin seuraa sua. Ei kauaa menny ku huomasin miten tää erottu valosil ja pirteil kuvilla, joihin oli selvästi panostettu, muista blogeista ja liityin sit lukijaks. Oon kans huomannu miten hyvin ja sujuvasti kirjotat ja tekstii on sopivasti. Nykyää tää kuuluu ehdottomast mun lemppareihin!

    nelli.manttari@hotmail.com

    VastaaPoista
  104. En muista mistä löysin mut luen sun blogii koska oot niiin täydellinen <3333

    anni.lonka@hotmail.com

    VastaaPoista
  105. luen sun blogii koska oot tollanen mun sielunsisko prinsessa ja ku ei muuten keretä treffailemaa tarpeeks paljo, ni tän blogin kautta pystyn vähä seurailee että missä se neiti taas menee ja mitä sun elämäs tapahtuu heh ! :) sun blogissas parast on ehottomast superkivat kuvat ja se miten hyvin osaat muokkailla niit!
    viveka97@hotmail.com

    VastaaPoista
  106. Nää sun kuvat on jotenki koukuttavia! tykkään tykkään :)

    emzki@netti.fi

    VastaaPoista
  107. Päädyin joskus jotain kautta tänne sun blogiin ja ihastuin tähän ulkoasuun ja aloin lukemaan postauksia, sitten tykästyin sun kirjotustyyliin ja kivoihin kuviin, nykyään odottelenkin aina innolla että tulee uusia postauksia! =)

    viivakoodi@windowslive.com

    VastaaPoista
  108. luen sun blogii koska on kiva lukee mitä teet vapaa-ajal ja sul on aina niin piteit kuvii! oot hyvä kuvaaja ja osaat muokkaa niit hyvin + must on muutenki kiva lukee tuttujen blogei haha XD Sul on kuvii ja tekstii sopivas suhtees ni niit on mukava lueskella :)

    merituuliku@gmail.com

    VastaaPoista
  109. tykkään sun laadukkaista ja valosista kuvista niin paljon! :-)

    hillahiiri@hotmail.com

    VastaaPoista
  110. monipuolisia ja hyvä laatuisia kuvia, tekstiä on kiva lukee :) löysin sun blongin jonkun toisen blogin postauksesta missä oli lemppari blogit

    heli.nyyssonen@windowslive.com

    VastaaPoista
  111. Sun blogia on kiva lukea koska teksti on selkeetä. Rakastan myös ylikaiken blogin kuvia, ihanan valosia ja hyvälaatusia. :)
    + on kiva lukea aina että mitä oot tehny ku teet paljon erilaisia asioita :)

    sinip92@gmail.com

    VastaaPoista
  112. Tykkään sun ihanista kuvista, oot mielestäni lahjakas kuvaamisessa! Sun postaukset on sopivan pituisia, eikä ne ehdi tylsistyttää lukijaa :)

    jenni.kristiina@gmail.com

    VastaaPoista
  113. Sul on tosi kivoja postauksia! :) oon lukenu sun blogia jo hetken aikaa. Löysin blogis jostai jonkun muun postauksesta :)

    hulina95@gmail.com

    VastaaPoista
  114. Blogissa on hyviä kuvia ja tekstiä on kiva lukea. Tekstit on juuri sopivan pituisia eikä niitä lukiessa tylsisty.

    iskaava@gmail.com

    VastaaPoista
  115. Kuvat on ihanan valosia ja teksti mukavaa luettavaa :)

    taru.1996@hotmail.com

    VastaaPoista
  116. kirjotat aina tosi iloisesti ja pirtsakasti sun blogiin jotenki mulle se ona ianki aina päivän piristys ku luen sun postauksia :)

    tutiskuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  117. Löysin tän blogin tänään ku selailin nimikoruja, koska olis ihan unelma voittaa tollanen!! :)
    Blogissasi ihastuin heti upeaan ja aika yksinkertaiseenkiin ulkoasuun ja hienoihin kuviisi!!
    Positiivisuutesi paistaa myös ihanasti blogin läpi ja saa paremmalla tuulelle.
    Kirjoitat selkeästi ja tekstiä on kiva lukea :)


    sannijji@hotmail.com

    VastaaPoista
  118. Blogissas tykkään ihan sikanaa kaikist kuvist ja oot vaan niin kaunis :3 tykkään ihan sikanaa sun kirjotus tyylist, tollain rento ilonen ja selkee lukee!:)

    petraaae@hotmail.fi

    VastaaPoista
  119. Blogisi on yksinkertaisesti aivan ihana! Rakastan kaikkea blogissasi! Löysin blogisi kun selailin ihan muutenvaan ajankuluksi kaikenlaisia blogeja kunnes tämä tuli vastaan. En ole missään blogeissa aktiivinen kommenttoija koska en siihen tilanteeseen en keksi mitään (kuullostaa tyhmälle:DD) Kuvat blogissasi on ihania ja niin valoisia! Tekstiäsi on tosi kiva lukea koska se on selkeää ja hyvää! Ihan ehdottomasti mun lempi blogejen joukossa:)!

    33.essi@gmail.com

    VastaaPoista