lauantai 2. maaliskuuta 2013

hello march, please be beautiful

Eilen oliki maaliskuun eka päivä ja kovaa vauhtia ollaan kesää kohti menossa jeei ! Eilen päivällä kävin Veeran kanssa nappailemassa parit kuvat ulkona ja ilta menikin Paon ekan tuotantokauden loppuun katsomisella. Mä en oo vieläkään parantunut tästä flunssasta josta oon kärsinyt koko loman ajan, vaan koko ajan yskittää sekä nenä vuotaa vieläkin. Nyt kuvia joissa näkyy eilisen päivän asu sekä ennen Rukan reissua ostamani muutamat perus ostokset. Värjäsin ennen Rukalle lähtöä hiukset tolla Loreal Parisin Preference very platinum värillä, ja tuloksesta piti tulla siis todella vaalea ilman keltaisuutta. Noh värjäsin ekaa kertaa ikinä mun hiukset tai oikeastaan vain tyven näin vaalealla värillä ja sain myös ekaa kertaa keltaista väriä hiuksiin... ei kiva. Mulla on vielä lomaa pari päivää jäljellä ja ne aionkin kuluttaa kotona ihan vaan rennosti ollessa, sekä tänään vähän kavereita nähdessä. Mä oon jääny siis ihan koukkuun pakoon (olin niin pieni silloin kun se tuli niin en muista siitä mitään niin alotin niiden katsomisen alusta) joten nyt mun on alotettava kakkoskauden katsominen, heipsann :-)!

blogiii1 housut : Dr. Denim toppi : only farkkuliivi : vero moda kaulakoru : vero moda käsikorut : GT, h&mDSC_8905 blogiii3 DSC_8583 blogiii5 DSC_8910 DSC_8585 blogiii2

44 kommenttia:

  1. Mikä kamera? Mistä ostit? paljon makso? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nikon D3100 ja entiiä ku sain tän synttärilahjaksi :-)

      Poista
  2. ihana asu ja oot nätti!! :)

    VastaaPoista
  3. Hyi oot liian laiha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no enpä voi asialle minkään.

      Poista
    2. jokainen on kaunis omana itsenään :')

      Poista
    3. Miusta Amanda sulla on ihana vartalo! ja oot muutenkin tosi kaunis (:

      Poista
    4. ää sun jalat on kyllä niin järkyttävän laihat että koulussaki saa aina pelätä koska ne katkeaa :dd varsinkin kun kävelet sun kavereiden vieressä ja siitä kun vertaa niin näyttää hassulta, ei sitä niin huomaa kun yksinäs kävelet..enkä tällä tarkoita että sun kaverit on isokokoisia, ei sinne päinkään, mutta sie se oot niin mahottoman pieni! :)

      Poista
    5. Voi kiitos Riina :-))!
      Ano : Noojoo onhan mun jalat aika ohuet mut emmä voi asialle mitään vaikka oon yrittänykki :-D

      Poista
    6. ANOLLE : Hyi ? oikeesti amanda löysin tän blogin tää on ihana<3 ja huomasin tän kommentin ja halusin kommata mielipiteeni ! Elikkä oon itekkin laiha ja oon yrittäny lihottaa itteeni mut en onnistu .. ihmiset jotka on laihoja/pieni kokosia tahtomattaan loukkkaantuu tollasista kommenteista ja ei pidä itteään kauniina yms välttämättä. Joten ano voit pitää suus kiinni elä tuu huutelemaan .

      Poista
    7. Vooi kiitos kommentistasi ihana anonyymi, piristit mun illan ♥ Jep mäkin oon kyllä yrittäny lihottaa itteäni mut ei oo vaan onnistunu ja oon aina ollu tällänen :)

      Poista
    8. Kyllä ihmisestä näkee onko se luonnostaan laiha ja musta sä ihan selkeesti oot vaan siro luonnostaan. Tosi typerää tulla kommentoimaan että hyi laiha, kateellisten panettelua sanon minä!

      Mun oma pikkusisko oli just tollanne ruumiinrakenteeltaan ku sää mutta ikää kun tuli 18 niin kyllä ne naiselliset muodot vaan jotenki pukkas vaikkei se koskaan lihonu yhtään mistään että ei sitä tiedä vaikka joskus ihan luonnostaan vähän "lihoisikin" :)

      Poista
  4. sulla on niin ihanat hiukset ! :3

    VastaaPoista
  5. Apua, oot niin kaunis, ja samalla jotenkin niin luonnollinen ja ääh, ihana! ♥ :))

    VastaaPoista
  6. Oii.. oot aivan älyttömän kaunis ja sulla on ihanat hiukset! Ja ihania vaatteita ♥

    http://unelmat-vie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirveesti :-)♥
      Käyn kattomassa sun blogin :>

      Poista
  7. kivoja kuvia! kuinka pitkä oot muuten? :)

    VastaaPoista
  8. hei sulla on ihan sika kiva kroppa! treenaatko tai urheiletko paljon? :) oot ku joku malli!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :-)! En mä treenaa mitenkään (oon kyllä suunnitellu alottavani :-D), käyn tanssimassa vain 2x viikossa sekä luisteluharkoissa :) ja vou kiitti :o

      Poista
  9. Ihana blogi ja oot tosi kaunis!:) sait musta lukijan;>

    http:://marska-bblog.blogspot.fi :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva että tykkäät :-))
      Käyn tsekkaamassa sun blogin :> !

      Poista
  10. voisit tehdä postauksen mis käyt kuvailees just noita pärstä/asukuvia, mut sun hiukset olis vaikka joissain kuvissa kalanruodolla, toisissa ihan vaan rennosti ponnarilla ja sit viel kunnon tupeeratulla nutturalla. vaikka lukijat on nähny sun luistelukuvia mis on hiukset kiinni, ni mua ainaki kiinnostais saada vähän vaihtelua ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ehotuksesta :-)! Voisin vaikka sellasia kuvia jatkossa yrittää muistaa ottaakkin :-) Ponnarikuvia mulla on tosiaan täällä näkynytkin mutta muiden kampauksien kuvia ei, koska useimmiten pidän mun hiuksia ihan vaan auki :)

      Poista
  11. mikä putki sul on (: ? mahtavia kuvia!

    VastaaPoista
  12. Oot kaunis :)
    Minäkin olen ihan liian laiha enkä voi asialle mitään. En jaksa loukkaantua enää koska ihmiset ei ajattele että on yhtä loukkaavaa kuin lihavan haukkuminen...

    http://roxable.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jep ei laihuudelle aina voi mitään :/ Ja niin, ihmiset ei tajuu et toinen voi loukkaantuu siitäkin että haukutaan laihaksi.
      Käyn kattomassa sun blogin :-)!

      Poista
  13. Heips! käypäs kurkkaamassa, tämä blogi pääsi just mun top 5 -listalle! :)

    http://mmilya.blogspot.fi/2013/03/top-5-linkitettya.html

    VastaaPoista