sunnuntai 3. helmikuuta 2013

ihana sunnuntai

Heippa ihanat ! Eilen lähdettiin siis joukkueen kanssa Saloon kisareissulle. Yövyttiin hotellissa, syötiin hirveesti hyvää ruokaa sekä tänään oltiin kisoissa, jossa ohjelma ei mennyt ihan niin hyvin kuin joskus on mennyt. Ton reissun jäljiltä mun kameraan jäi ihan liikaa melkein pelkkiä ruokakuvia, enkä niitä viitsi tänne alkaa laittelemaan ettei teille sekä mulle tulis nälkä hehe :-D Huomenna alkaa uusi jakso ja pitkästä aikaa voin taas sanoa äitille valehtelematta että 'ei oo läksyy'. Ah ihana tunne saada taas alottaa opiskelu 'puhtaalta pöydältä' ja ehkä vähän koulua kohtaan motivoituneempanakin (johtuu ehkä uusista kirjoista...) !

 Koska mulla ei tosiaan ole täksi illaksi mitään asioita tehtävänä, voinkin hyvillä mielin pyhittää mun sunnuntai illan pitkästä aikaa rentoutumiselle, joka tapahtuu seuraavien juttujen parissa. Aion kohta laittaa ittelleni kasvonaamion, aion kuoria mun koko vartalon ihon tolla ihanalla body shopin kuorintavoiteella, annan ton hiusöljyn vaikuttaa pitkään mun hiuksissa, sekä lopuksi rasvaan mun ihon hyvin. Mulla ei oo pitkään aikaan ollu aikaa tehdä mitään tällästä joten ihanaa et vihdoin on :-) Muistakaa tekin joskus vaan olla ja järjestää aikaa itellenne :)

kosmetiikka1 kosmetiikka2 kosmetiikka3 kosmetiikka4 kosmetiikka5

14 kommenttia:

  1. ihanaaaaaaaa , olin tosi tylsistyny ei keltään uusia postauksia , menin yotubeen kattomaan turhuuksissani videoita , tulin uudestaan bloggeriin pieni toivon kipinä mukana ja sulta , mun ehdottomalta lempibloggaajalta , oli tullut ihana pinkki räikeä valoisa ja iloinen postaus , kiitos ihanainen! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vooooi, tää kommentti aiheutti mulle tälle illalle pienen kestohymyn :') kiitos itsellesi, ihanaa et tykkäsit ♥

      Poista
  2. onko tua öljyhoito hyvää? :)

    http://therecklessandthebravee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kokeillu tota vaan kerran nopsasti ennen tätä kertaa mut kyl mä ainaki tykkään :-)!
      Käyn kattomas sun blogin :>

      Poista
  3. Tollaset illat on kyllä ihania :))

    VastaaPoista
  4. Tykkään aivan älyttömästi sun blogin pinkistä ulkoasusta ja muutenkin koko blogi on niin pirtee, että tulee aina hyvälle tuulelle kun täällä pyörähtää! =)

    VastaaPoista
  5. IHANAN valoisia kuvia! Rakastan blogiasi:)!

    VastaaPoista
  6. Super ihana blogi, tykästyin samantien hirmusti joten jään seuraileen innolla! Ihania noi kaikki kuvat :)

    http://niina-tuulia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :-) Kiva että tykkäät :) !
      Käyn kattomas sun blogin :>

      Poista