perjantai 1. helmikuuta 2013

parasta on tulla kipeeksi koeviikolla

Nousin just äsken sohvalta jossa olin maannu edelliset 26 tuntii liikahtamatta suurinpiirtein mihinkään. Mulle iski eilen aamulla siis ilmeisesti vatsaflunssa ja heti fysiikan kokeesta kotiin selvittyäni jäin makaamaan tohon sohvalle ja siihen sitten jäin. Mulla oli eilen yli 38 astetta kuumetta ja päivällä oksentelin tunnin välein. Mua myös pyörrytti koko ajan ja silmissä sumeni heti jos nousin ylös ja lähdin kävelemään jonnekkin. Huhhuh nyt oon kuitenkin jo voiton puolella koska enään ei oo muuta ku vähän pää ja maha kipeä, kyllä mä huomiselle kisareissulle lähtiessä oon jo toivottavasti ihan terve ! Tän aamunen ruotsin koe jäi siis välistä ja nyt mulla onkin peer gyntin ja eilisen takia yhteensä 4 koetta vielä edessäpäin tehtävänä uusinnoissa wuhuu. Mun ajatus ei kulje oikeen vieläkään mihinkään suuntaan ja taidankin kohta löytää itseni unten mailta. Tässä parit kuvat tältä aamulta, viime viikolta ja viimeviikon sunnuntailta kun käytiin syömässä three wingsissä ja keilaamassa Julian 17v synttereiden kunniaksi :-)
Yrittäkäähän te kaikki siellä ruudun toisella puolella pysytellä terveinä ! :>

DSC_1064 DSC_0892 DSC_0867 DSC_1095 DSC_0839 DSC_0856 DSC_1085 DSC_0833

10 kommenttia:

 1. Nauratti kun kuvassa näkyy pelin kautta hintalappu :D Mutta taas kerran ihana postaus :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha aijaa :-D no ei me mitään hintalappuja yritetty piilottaakkaan ku oltiin vaan sovittamassa noita paitoja :D ja kiitti :')

   Poista
 2. Toivottavasti paranet nyt ihan kunnolla:) Miten muuten pystyt hoitamaan 4 koetta? Onko teillä useampi uusintapäivä vai miten?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivotaan, olen jo paranemaan päin :-) Yleensä on ollut vain 1-2 mahdollisuutta mutta koska noitten pg harkkojen takia ei päästy kokeisiin ni mahdollisuuksia järjestettiin lisää ni saan onneks kaikki hoidettua :-) Eli nyt on siis 4 uusintapäivää tiedossa :)

   Poista
 3. IHANIA kuvia, ootte kauniita:)! Parane pian!♥

  VastaaPoista
 4. millä toi banneri on tehty? :)

  VastaaPoista