keskiviikko 12. joulukuuta 2012

14 omituista asiaa minustaKiitos haasteesta Essille ! :)
Haasteen tarkoituksena on kertoa 14 omituista asiaa itsestäsi. Sen jälkeen kun olet haasteen tehnyt pitää sinun laittaa haaste seuraaville 4 henkilölle.

Heitän tän haasteen Veeralle , Elinalle , Saaralle ja Annille

1. Mä oon aika nirso ruokien suhteen, mut esimerkiks lanttulaatikko ja kasvissosekeitto kuuluu mun lempiruokiin ja kaikki aina ihmettelee tätä kovasti :-D

2. Mä en pysty mennä nukkumaa ilman etten oo pessy hampaita, ja aamusinkaa en voi tehä mitää ennenku oon pessy ne :-DD

luntalunta 098
3. Rakastan lapsia yli kaiken ja mun haaveena oliki pitkään saada eka lapsi 16 vuotiaana... Tällee realistisesti ajateltuna haluun olla oikeesti nuori äiti ja saada mun ekan lapsen parikymppisenä :)

4. Mä en tiiä onkstää omituinen asia vai ei, mut mä pystyn nukkuu ihan milloinvaa ja ihan missä vaan. Esimerkiks keittiön matto on ollu loistava nukkumapaikka :)!

snow25. Syön joskus sipsei ja pähkinöitä lusikalla ettei kädet mee suolasiks ja leipää lähes aina paperinkaa. En vaa haluu et mun käsii tulee voita tai leivänmuruja hahah...

6. Ainaku mä meen suihkuu, mun on tarkistettava ettei saunas oo ketää. Emmä pelkää et siel saunas olis joku murhaaja tai mitää mut tää vaa on muodostunu mulle tavaks :D

luntalunta 160
7. Ainaku kosken maitotölkkiin tai mihinkään muuhunkaa vastaavaa, mun on pakko tarkistaa niitten viiminen käyttöpäivä. 

8. En tykkää oikeestaa yhtää coca-colasta ! En oo ikinä tykänny. Juon aina mielummin Jaffaa tai Fantaa. 

luntalunta 1969. En pystyis elää päivääkää ilman muumisuihketta ! En kestä jos mun hiukset on sähköset :D Tää ei mun mielest oo kauheen omituinen asia mut kaverit sano et on kuulemma ku kaikki aina nauraa ku kaivan muumisuihkeen laukusta esiiin.  

10. Mä en itke helposti. Mä en itke ikinä mitään herkkiä leffoja tai sarjoja kattoessa vaikka mun kaverit pillittäis vieressä. Mä en itkeny silloin ku oma ripari loppu, mä en itkeny ku yläaste loppu, mä en itkeny ku viime kesän leiri loppu jossa olin isosena. Vaikka mä oisin halunnu itkeä ni ei vaa itkettäny. En mä itke pahemmin hautajaisissakaan. Vaikka must tuntuis surulliselta ni mä en yleensä saavaa itkuu tulemaan. Joskus sitte itken taas mitä turhimpien asioitten takii jos turhaudun jonku jutun takii kovasti. 

snow11. Mä olin monet vuodet toivonu keppejä tai pyörätuolia, ja toivoin et mun jalat ja kädet murtuis et saisin pyörätuolin. Joskus jopa yritin tahallani kaatuilla et saisin murrettuu mun jalan mut ikinä ei onnistunu. Sitte ku tipuin sieltä sängystä ni sainki ihan vahingossa kepit ja olin onnellinen :-D 

12. Mä en kato lähes ollenkaa telkkarii. Meni varmaa puol vuotta ku en kattonu ollenkaa, nyt viime aikoina katoin vaa alcatrazin tallennettuna sillonku kerkesin ja joskus salkkarit. Nykyään mun iltoihin kuuluu salkkarit jos oon kotona sillon.

luntalunta 07413. Ainaku mulle tulee demi kotiin, mä selaan sen pakolla äkkii läpi alusta loppuun ja lopusta alkuun. Sit mä heitän sen mun lattialle ja ajattelen et luen sen kunnolla myöhemmin. En kuitenkaan lähes koskaan löydä aikaa sen lukemiseen hmp. Teen tän saman lähes kaikkien lehtien kanssa.

14. Mä rakastan pastaa ja jauhelihakastiketta sillee et siin kastikkees ei oo jauhelihaa. Ja kanakastikkeest tykkään kans ilman niit kanoi. Must ne kastikkeet on hyvii ku siihe kermaa tulee maku siit jauhelihast tai kanasta ja sit sen voi laittaa pastan ja riisin päälle haha :D 

36 kommenttia:

 1. Mul on joitai noit samoi, esim toi saunajuttu :D Mist toi neule on ja minkä hintane? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah no hyvä etten oo ihan ainoo joka tollee tekee :-D Ja oon ostanu sen joskus aikoja sitten ginasta ja se oli alennuksessa. En muista tarkalleen paljo makso mut tais olla jonku parikymppiä tai alle :-)

   Poista
 2. wou, oon ihan samanlainen kun sä :-o

  VastaaPoista
 3. jos ois lukenu pelkästää noi lauseet sillee ettei ois tienny et ne on sun kirjottamii, ni voi kyllä olisin tunnistanu sut ! esim viime kesän leirilt :leipää paperinkaa ja muumisuihketta :'D

  VastaaPoista
 4. "11. Mä olin monet vuodet toivonu keppejä tai pyörätuolia, ja toivoin et mun jalat ja kädet murtuis et saisin pyörätuolin. Joskus jopa yritin tahallani kaatuilla et saisin murrettuu mun jalan mut ikinä ei onnistunu. Sitte ku tipuin sieltä sängystä ni sainki ihan vahingossa kepit ja olin onnellinen :-D " amppisXDDdd nauran:-Dhah ja muumisuihke on just hyvää :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDDd haha toivon outoi asioit :) Ja niin on !! :D

   Poista
 5. mulla on kans toi saunajuttu :D haha

  VastaaPoista
 6. mul on noit iha samoi :D:D esim toi 11 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah ihanaa et joku toinenki haluu tahallaa murtaa luitansa :-D!

   Poista
 7. Mulla oli toi sama 11 paitsi en yrittäny saada keppejä, sitten meni polvilumpio pois paikoiltaa ja vitutti neljä viikkoo könkätä niillä kepeillä :_____D asun vielä niin kaukana kavereista et se oli tuskaa, meni koko helmikuu hukkaan ):

  mutta hauskoja faktoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noojoo kyllä mäki sitte niitten kepeillä kävelemisen huonot puolet huomasin ku ne sain haha :D Ja kiitos !:)

   Poista
 8. ahahah toi 11 :'D oot ihana <3

  VastaaPoista
 9. tosi kiva postaus ja nätti oot kuvis! :)

  VastaaPoista
 10. onko siulla syömishäiriö :O anteeksi jos liian henk.koht. kysymys

  VastaaPoista
 11. Voitko joskus laittaa muokkaamattoman kuvan :)?
  Oot nätti!!:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai muokkaamattoman kuvan ittestäni vai ihan minkä vaa muokkaamattoman kuvan ? voin kyllä joskus laittaa :-) Ja kiitos ! :)

   Poista
 12. Niinkju Viveka kommentoi aijemmin, olisin tunnistan melkee jokasest siut vaikken tietäs sun kirjottaneen.. :--D
  esimerkiks se hampaiden pesu-juttu, leipää paperilla ja sipsei lusikalla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahh hyvä et mut tunnistaa tollasist jutuist ;) :-DDDD

   Poista
 13. mäki oon aina halunu tulla nuorena äidiks mun mielest siin ei oo mitää pahaa(: näit on ihana lukee(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakaan siinä ei oo :-) Kukaan ei vaan oo ikinä oikee ottanu mua tosissaan jos oon maininnu et haluisin olla 16 vuotiaana äiti hah :-D

   Poista
 14. Tää oli kyl ihan mun lempparipostaus sulta, kiva lukee tämmöstä :)

  VastaaPoista
 15. sulla on ihanan ihana blogi ja hei auta, kun sulla oli jossai vaiheessa se we are never never never video (mut poistit sen?) ni olit linkannu siihe niitä sun kavereita ni et vois linkata niitä blogeja uudestaan kun en meinaa saada mielenrauhaa kun sen yhen blondin ruskeesilmäsen tytön blogi on jääny mun mieleen kummitteleen !D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos paljon :-) Ja juu poistin :/ Ja siis Saran (se ruskeasilmäinen blondi) blogi löytyy osoitteesta : http://one-day-at-a-time-sara.blogspot.fi/
   Iidan : http://iidaemiliaa.blogspot.fi/
   Siirin : http://thesearethegirlsilovethemost.blogspot.fi/

   Poista
  2. hihi kiitos ihana !

   Poista
 16. mullaki on toi saunaan kurkistamine ennen suihkuun menoa :D:D !

  VastaaPoista