torstai 13. syyskuuta 2012

VETURIIII

Tänään kouvolaan avattiin uus kauppakeskus veturi, ja itekki pääsin siellä käväseen illalla. Voi huhhuh ku sinne astu sisään, ei voinu uskoo et oli kouvolassa !! Se oli iso paikka ja siel oli hirveesti kauppoja ku vertas aikasempii kouvolan 'ostoskeskuksii'.  Tätä oikeesti jopa voi nimittää sellaseks, ja onhan toi kuulemma suomen 6. suurin ostoskeskus. Tuol oli hirveesti avajaistarjouksii ja monis kaupois, esim cubukses oli kaikki -30%. Mä tietenki olin suht rahattomana liikenteessä ja meinas itku tulla ku katteli kaikkii niit kauppoi jotka oli täynnä uusii ihanii syksy vaatteita :( Mun oli kuitenki ihan pakko napata cubuksesta mukaan farkut ja neule jotka molemmat makso n.14e/kpl. Löysin taas pitkästä aikaa sopivat normifarkut ja must tuntuu et tuun ostelee noit perus halpoi farkkui cubuksest useemminki. Ostin myös valkosen neuleen jos on sellasii jännii tähtii eessä. Must tuntuu vaa et koht joka toisel vastaan tulijal on päällä samanlaisii cubuksest ostettui vaatteit ku se on nyt uus kauppa kouvolas ni ei oo nyt heti hirveen kiva ostaa sieltä mitää... sama juttu kävi silloi ku ginatricot tuli kouvolaa :-D Saatte joskus tulevaisuuudessa parempaa kuvaa noist molemmist vaatteist :)! Ostin mä myös pari suklaalevyy ku halvalla sain.. ainiin joo ja pari juustopullaaki napattii veerankans mukaa. Mä en oo ennen tykänny mäkkiruuasta yhtään. Nyt jotenki yhtäkkii ne tuoreet juustohampparit ilman suolakurkkuu ei maistunukkaa ihan niin pahalta ku ennen haha :-D Huomenna lähen melkee heti koulun jälkee isoskoulutusleirille josta kotiudun jo sunnuntai aamuna ku pitää jäähallille keretä. Ostettiin mulle muuten eilen käytettynä se 50 mm objektiivi ja nyt vaan toivon et se kotiutus mulle viikonlopun aikana :')
Huomenna on varmaa niin kiiire etten kerkii missään välissä pakkaamaan, joten pitää vissii mennä tunkemaa muutamat vaatekappaleet tonna laukkuun ! Ja kerta en välttämättä huomenna kerkee tulla päivittelemään, ni hyvät viikonloput teille kaikille näin päivän etuajassa :-)!

DSC_0353 (2) DSC_0303 (2) DSC_0296 (2) DSC_0298 (2) DSC_0540 DSC_0256 DSC_0357 (2) DSC_0290 DSC_0287 DSC_0348 (2)

8 kommenttia:

 1. No kuvien perusteella näyttääki jopa ostoskeskukselt :--DD

  VastaaPoista
 2. Ostin itekki cubuksest noi samat farkut! :) ja aa, ku siel ois ollu kaikkeee.. mut raha esti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps ! noi oli tosi halvat ja vaikutti hyviltä :) no äläpä :((

   Poista
 3. Paljo sul menee kuukaudes rahaa vaatteisii yhteensä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä pahemmin laskenu mutta riippuu ihan kuukaudesta, onko tarvetta uusille vaatteille ja missä shoppailen, mut kyl mul menee n.100e/kk :)

   Poista
  2. ihan törkeesti !! :DD ei mul olis koskaa noi paljo rahaa tuhlata niinku joka kuus satanen vaatteisii:--D

   Poista
  3. nooo ei mullakaa tietysti todellakaa joka kuussa mee satasta :D ku entiiä yhtää ku en oo laskenu mutta nii :)

   Poista