torstai 16. elokuuta 2012

Rapunzel of Sweden


Aika monen tytön unelmana on pitkät ja paksut hiukset. Niin oli myös mun, ja vihdoin mun unelma toteutu ku Rapunzel lähetti mulle testattavaks 50 senttiset clip-on hiustenpidennykset, sävyltään #60. Kaikki alko siitä illasta ku Sara laitto sen pidennykset mun päähän ja olin ihan myyty. Sen jälkee otin rapunzeliin yhteyttä, ja kysyin jospa ne haluis tehä munkans yhteistyötä ja tässä sitä nyt ollaan.  Oon nyt vähän yli viikon näitä käyttäny ja oon kyllä ihan rakastunu. Hiuksiin tulee niin helposti pituutta sekä paksuutta !! En oo löytäny tässä viikossa mitään muita huonoja puolia, paitsi joskus clipsien näkyminen ja paistaminen mun ohuitten hiuksien läpi, mutta kaipa mä opin jatkossa tupeeraamaan ja laittamaan 'päälimmäiset' hiukset paremmin :) tekemällä oppii vai mitä!

DSC_0006 (2)

Mulle sävyn valitseminen oli helppoa, koska olin kokeillu mun kaverin pidennyksiä jotka oli #60 ja
ne oli mulle täydellisen väriset. (värjäsin tosin hiukset vahingossa tilauksen jälkeen vähän vaaleammiksi ja näillä on nyt hetki elettävä mutta ei noi silti pahalta näytä!) Rapunzelilta on kuitenki saatavilla värikartta, jonka voi tilata kotiin ennen pidennyksien hankkimista, jotta jokainen löytäisi juuri oikean sävynsä.

Pidennysten kiinnityski oli mulle selvä, clipsit, koska en halunnu mun päähän mitään mitkä olis koko ajan kiinni mun omissa hiuksissa. Clipsit on tosi helppo kiinnittää ja ottaa pois. Kuhan vähän jakaa hiuksii osii, tupeeraa ja kiinnittää osat clipseillä tupeeraukseen. Ekoina päivinä clipsien laittaminen oli hankalaa ja hidasta, mutta koko ajan oon oppinu laittamaa ne päähäni nopeemmin ja nopeemmin, varsinki ku itelleni riittää aina 2-4 osaa seittemästä. 
Rapunzelilla on clipsien lisäksi monia muitakin pidennysten kiinnitysmenetelmiä vaihtoehtona, joten kaikille löytyy varmasti sopiva.

clipsit

Tää on tosiaan toinen juttu mihin oon ollu hurjan tyytyväinen. Yhessä paketissa tulee 7 osaa, erilevyisiä, ja mulla on niin ohuet hiukset muutenkin niin mulle riittää niistä 2-4 osaa kerralla ! Pystyn kyllä laittamaan myös 5-6 osaa päähäni mutta kouluaamuina ei aina kerkeä niin onneksi pärjään vähemmälläki ! Eli mulle tollanen yks pidennyspaketti kestää varmaan (toivottavasti ainaki) aika kauan ku mulla on noita käyttämättömiä osia jo nyt :)


Valitsin itse pidennyksieni pituudeksi 50cm. Useimmissa rapunzelin pidennyksissä on siis vaihtoehtoina 50 tai 60cm. Mietin aluksi 60 senttisiä mutta päädyin tulokseen että ne olisi liian pitkät joten valitsin 50 senttiset ja oon ollu kyllä tosi tyytyväinen tähän pituuteen. Ei oo liian pitkät mut tarpeeks pitkät kuitenki eikä oo tiellä missään :-)

Mä oon niin rakastunu näihin pidennyksii ja pyrin pitämään niistä tosi hyvää huolta jotta ne kestäis mulla pitkään. Tottakai niiden kunto vähän huononee käytössä. Harjaan mun pidennykset joka aamu ja ilta sekä joskus päivisin. Rapunzelin nettisivuillahan lukee että pidennyksiä kannattaa harjailla usein ettei niihin synny suurempia takkuja. Siksi itse esim. aina kun olen mopon kyydissä, letitän hiukset eteen jottei ne menisi ihan takkuun. Mulle tuli paketin mukana pidennyksille tarkotettu shampoo ja hoitoaine ja ostin viime viikolla myös näille oman harjan :)

Pidennyksiä voi suoristaa ja kihartaa mielensä mukaan, ja tänään mulla olikin kiharat näissä. (siksi joissakin kuvissa näkyy laineita..)

DSC_0003

Rapunzel on siis skandinavian suurin hiustenpidennysten toimittaja, ja paketit sieltä tuleekin 2-3 päivässä. Rapunzel tarjoaa siis hyvää laatua hyvään hintaan nopealla toimituksella ! SUOSITTELEN !
Rapunzelin sivuille löydätte tästä : http://www.rapunzelofsweden.fi/


Nyt sitten hirveesti kuvia musta ja pidennyksistä ! Ihana veli otti heh ♥ (laineet johtuu siis siitä että olin kihartanut ne aamulla enkä jaksanut suoristaa loppuun asti)

hairr edestä hair takaa hairrr sivusta DSC_0079 normijakaus DSC_0080 keskijakaus

En voi enää sanoo muutaku että tykkään siis ihan hirveästi näistä ku keskiajakaustaa ei näytä ihan hölmöltä haha :-D !

hairhair

20 kommenttia:

 1. pidä useemmin keskijakausta oot paljo paremman näkönen sillee !!

  VastaaPoista
 2. saitko ihan ilmaseks vai alennuksella :) ?

  VastaaPoista
 3. oliks sulla noi pidennykset videolla?

  VastaaPoista
 4. kirjota huolellisemmin, nimittäin on ärsyttävä lukea tekstiä jos on kirjotusvirheitä !

  VastaaPoista
 5. Voi että kui on ihanat! Itekki jäin koukkuun samantien :D kouluaamut vaan vaikeita ku ei tosiaa oikee jää sitä aikaa :) mutta ah miten ihanat...

  VastaaPoista
 6. vanha tukka oli parempi... en lämpee pidennyksille ja niistä vaan aina huomaa et se ei oo omaa tukkaa.. sitä paitsi noi on liian pitkät ja näyttää hirveen raskailta :(

  VastaaPoista
 7. Ano1 : voi kiitti voisin ehkä alkaa pitämääki ! :)

  Hennna : sain ilmaseks :)

  Ano2 : ei ollu ! :-D

  Ano3 : okei yritän jatkossa !

  Ano4 : nii-i.... onneks nytku on oppinu laittamaa noi ni noissa ei mee kauaa :) heh oon samaa mieltä :')!

  Ano5 : okei, no mutta jokasella oma mielipiteensä :) tottakai noi huomaa mut ei nyt pahasti :o nii just täntakii en ottanu 60 senttisii ku nääki on jo sika pitkät :D ja ei ne ainakaa tunnu raskailt :)

  VastaaPoista
 8. eii amanda sun entiset hiukset oli paljon paremmat .. laita ainankin enemmän hiusta päähän tai ota kokonaan pois , huomaa kyllä että sulla on lisätukkaa päässä !

  VastaaPoista
 9. Ano : no jokasella omat mielipiteesä :-D ja näissä kuvissa mulla on melkein kaikki osat päässä. Ja onhan mulla ne 'vanhat' hiukset edelleen, en mä näitä käytä joka päivä :-D !

  VastaaPoista
 10. no tota jos siitä lähtää, että noi muka näyttäis siltä että amppiksel on tekotukkaa päässä, nii jos en itse tietäis asiast nii en kyllä huomais !!! o:
  Muutaku nyt koulus ku kokoaja kyselet et näkyyks klipsit ;)

  VastaaPoista
 11. Ella : mmm :DD ja hahahha XDD ups

  VastaaPoista
 12. kui sait ilmaseks noi!?!? mut ihanat!

  VastaaPoista
 13. Ano : sain ne ilmaseks ihan siks et tekisin niistä tän postauksen tänne :) ja kiitos ! :-)

  VastaaPoista
 14. Onko sulla noi samat pidennykset kaikissa uudemmissa postauksissa (joulu...)?

  VastaaPoista
 15. Hei pakko kysyä että onko tämä sävy #60 kuitenkin tosi vaalea ettei kellerrä ja sopii sellaisiin blondattuihin hiuksiin? (ei siis kellertäviin) vaan aivan blondeihin, on meinaa noi #6001 CLIP ON -HIUSTENPIDENNYS vähän liian kalliit omaan budjettiin!

  VastaaPoista
 16. Hei miten otit yhteyttä sinne rapunzeliin, kirjotitko suomee vai enkkua :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjotin suomea ja laitoin sinne sähköpostia ja kysyin kiinnostaisiko yhteistyö :)

   Poista