torstai 30. elokuuta 2012

ootte parhaita !! ♥

Mä en saanukkaa vielä niitä kuvia mitä kaipailin, mut täs postaukses on nyt kuitenki miljoona samanlaist perus teini kuvaa musta ja mun pikkusiskosta !! Se halus uuden profiilikuvan ja autoin sitä sen hiustenkaa joittenkaa se tuskaili tosi pitkää ja ihan kivat noist tuli :) 
Koulus menee hyvin, luokat alkaa löytyy pikkuhiljaa paremmin ja koulu on täynnä ihanii uusii ihmisii joihin oon tutustunu paremmin :) Vieläku alottas kunnolla tän koulupanostamisen heh.

Viime viikonloppuna olin siis lauantaina linnanmäellä viettämässä mun mummin synttäreitä serkkujen kanssa ku se joka vuos haluu viedä meijät lintsille. Oli niin hirrrmu kivaa nähä Rosaa ja puhuu kaikist asioista, onneks  nähää pian uudestaa (ainaki suunnitelmien mukaa) ! Sunnuntaina olin mun serkkujen yhteissynttäreillä ja se meniki perinteisen kaavan mukaa eli hyvin syöden ja seikkailuradan vetämisellä pienemmille :)

Ainiin joo ja tänään tuli toi 200 lukijaa täyteen bloggerin kautta ja ton kyselyn mukaa anonyymi lukijoitaki olis yli 60 :OO ! En voi muuta sanoo ku huhhuh en ois uskonu ikinä et mulle tulis näin montaa lukijaa, isot kiitokset kaikille et ootte jaksanu lukee mun höpinöitä vaikka viime aikoina mun postauksien taso onki laskenu :( mutta suunta vain ylöspäin !! :-) Ootte parhaimpii lukijoita, jaksatte aina kommentoida ja piristää mun iltoi voi että ootte ihania ♥ 

Nyt kuitenki bb kutsuis mua, heippa te, maailman parhaat lukijat ♥


mä hildajamä2 mä3 DSC_0020 hildajamä mä2

12 kommenttia:

 1. Oi Amanda sun reikäfarkut ne on niiiiin rakkautta oikeesti <3! & toi asu on kans aivan ihana vaikka onkin tosi normaali heh :D sun siskos on kans ihanan luonnollisen kaunis ja rakastan sun blogia!!!!! :-) ei mul oo täst mitään huonoo sanottavaa. <3

  VastaaPoista
 2. Ano : huihui ku paljon kehuja :OO kiitos sulle hirveeesti ♥ ! :-))

  VastaaPoista
 3. ouuu oot niin kaunis oikeesti! :) ja mistä noi rakkausfarkut on <3 :O ?

  VastaaPoista
 4. ronjaap : voi että kiitoksia paljon :)) Noi on alkuperäsesti ostettu joskus 3 vuotta sitte JC:stä ja joku vuos sitte tein ite noi reiät noihin :-))

  VastaaPoista
 5. siis kui monta siskoo sul oikee on & minkä ikäsii?:D luulin et sul on vaa isosisko mut toi tyttö näyttää kyl suo nuoremmalta:D

  VastaaPoista
 6. sun blogis on kyl niin ihana ! ja tosi kivat ja laadukkaat kuvat :)

  VastaaPoista
 7. ~Sofia~ : kiitos hirveesti :):) !

  VastaaPoista
 8. Ano : mullon kaks siskoo ! isosisko on 19 ja pikkusisko 14 :-) haha joo :Ddd

  VastaaPoista
 9. hei aattelin kysyä kun mietitytti yks asia. onks sulla geeneissä toi hoikkuus vai mitä ku sun siskos näyttää vähän "tukevammalta" ku sä silleen suhteessa vai onks sulla joku synnynnäine juttu. en kysy tätä mitenkään vittuillakseni, oot tosi nätti ja tosi kiva blogi sulla! keep going :-)

  VastaaPoista
 10. Ano : noojoo geeneissä on että isosisko on tälläne samanlainen kanssa ja kai mun vanhemmatkin. Mun pikkusisko on joo normaali ja ollaan muutenki aika erilaisia ku mä oon pitkä ja se lyhyt yms.. Ei mulla kai mitään synnynnäistä juttua ole, oon aina ollu tällänen hoikka eikä paino oikeen millään nouse vaikka sitä on monta vuotta yritettykkin :) Ja kiitos paljon :--)!

  VastaaPoista
 11. missä koulussa sun sisko on ja millä luokalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää pikkusisko on kouvolassa koulussa ja kasilla :)

   Poista