torstai 18. heinäkuuta 2013

new things

juttuii
DSC_0109 (2)
Mulla on ollut jo pidemmän aikaa hakusessa hyvä naamarasva, ja nyt päätin ostaa ja kokeilla tätä uutta Garnierin nordic moisture matchia joka on tarkoitettu kuivalle iholle. Ilalla laitoin tota naamaani ja aamulla kun heräsin mun kasvojen iho oli ihanan pehmee eikä yhtään kuiva. Tää pääs ehdottomasti heti mun lempparirasvojen joukkoon ja suosittelen teitäkin kokeilemaan tätä (löytyy jokaiselle ihotyypille) ! 

juttuii2
Oonko oikeesti ainut tyttö joka ei löydä hyviä ponnareita mistään kaupasta ? Tykkään sellasista suht ohuista perus mustista ilman tota metallijuttua mutta tuntuu ettei niitä myydä enään missään :( Kaikkien ponnareiden hävittyä mun oli kuitenki jotain ostettava ja ostin noita söpön värisiä h&m:ästä ja toivon että noilla nyt edes jotenkin saisi ponnarin laitettua tiukasti kiinni...

meikkei
Mä menin eilen ihan sattumalta kavereiden kanssa käymään sokoksessa ja vahingossa eksyin kiertelemään meikkihyllyjä. Mun ei ollut tarkoitus ostaa yhtään mitään, mutta koska näiden meikkien tarjoukset olivat niin hyvät niin olihan ne nyt pakko napata mukaan heh. Nää kaikki viis juttua siis maksais oikeesti 36,5e , mutta koska nää jokainen makso alennuksessa vain 1,5-2euroa, niin mä maksoin näistä kaikista 9,5e joka on musta ihan tajuttoman vähän :-D Tän We Care Iconin lähes kaikki tuotteet kynsilakoista huulikiiltojen kautta meikkivoiteisiin makso korkeintaan 2euroa ja voitte kuvitella miten vaikeeta mun oli olla ostamatta liikaa kaikkea turhaa. Mä en oo ikinä kokeillu tai käyttäny tän merkin mitään tuotteita joten innokkaana lähden kokeilemaan näitä.

meikkei2meikkei3DSC_0122 (2)
Sain tytöiltä vähän myöhässä mun synttärilahjan, joka siis on tää ihana hollisterin huppari. Tytöt osu kyllä lahjan kanssa aivan naulan kantaan, sillä mähän en omista lähes yhtäkään hupparia ja niitä oon tässä viimeaikoina vähän kaipaillut. Nyt mulla on onneksi edes yksi oma kunnon huppari jonka voin vaan vetästä päälle huonoina vaatepäivinä tai silloin kun ei vaan jaksa. Kiitos tytöt vielä hurjan paljon lahjasta ♥

30 kommenttia:

  1. Heippa! Mullakin oli yhessä vaiheessa ihan kauhea ohuiden mustien ponnareiden etsintä operaatio. Kunnes kävelin kotikaupunkini s-markettiin ja ohi mennen satuin katsomaan kosmetiikka osastolla ponnareita ja siellähän niitä oli pilvin pimein :)
    Eli s-marketeista löytyy mustia,ohuita ja ilman sitä metallipidikettä olevia ponnareita.

    http://jennyemilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ois kiitos hurjasti, täytyykin käydä heti huomenna etsimässä !! :-)
      ja käyn kattomassa sun blogin :>

      Poista
    2. myös veturin ur&penn kaupasta löytyy ohuita vähän värikkäämpiä (sinisiä ja vihreitä tai punasia,pinkkei ja oranssei) ne on päässy mun päivittäiseen käyttöön ja lemppareita!!

      Poista
    3. bikbokista oon ite löytänyt ainakin aivan loistavia ponnareita ilman sitä metallijuttua, ja ainakaan mulla ne ei oo yhtää venyny ja muutenki pysyny tosi hyvässä kunnossa vaikka onkin joka päiväsessä käytössä :-) ja hintakin tais olla vaan parin euron paikkeilla!

      www.olkkku.blogspot.fi

      Poista
    4. Tessa Hirvi : Kiitti vinkistä, voisin käydä joskus niitäkin ostamassa :)!

      Olivia : Kiitos sullekkin vinkistä, joskus kun pääsen taas käymään bikbokissa voisin metsästää noita :)! Käyn katsomassa sun blogin :)!

      Poista
  2. Mäkin olin sanomassa, että iberolta löytyy itekkin käytän vaan niitä :) Eli s-market, cittari, prisma... Nykyään kaikissa on toi metallijuttu!

    VastaaPoista
  3. ja hei piti vielä kysyy että millä oot ton sun bannerin tehny :)?

    VastaaPoista
  4. Garnierin rasvat on ihan loistavia! Noita moisture matcheja en oo vielä kokeillut, mutta eiköhän sellasenkin aika tuu :D

    VastaaPoista
  5. hih mulla on samanlainen huppari :)! rakastan sun blogia !

    VastaaPoista
  6. Jooo samaistuin tohon että itekki kaipailen niitä mustia ohuita ponnareita!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, niitä ei tunnu löytyvän enää mistään tai sit oon vaan sokee :-D

      Poista
  7. Paljonko toi Garnierin naamarasva makso ? Kuulosti sen verran hyvältä et vois kans testailla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli mun muistaakseni n. 5-6 euroa :)! Ja suosittelen kokeilemaan !

      Poista
  8. Mulla on käytössä nyt paljon puhutut "kierreponnarit", jotka on kyllä ollut hyviä! Eikä niistä jää ponnarirajaa :) Mutta kiitän naamarasvavinkistä, oon ite käyttänyt tota Garnierin päivärasvaa ja oon tykästynyt siihen, mutta välillä pitää olla vaihtelua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kuullut niistä kierreponnareista tosi paljon hyvää, mutta itse kun kävin niitä kokeilemassa niin tuntui kuin hiukset olisivat menneet ihan solmuun eikä ponnaria saanut enää helposti irti haha ehken sitten vaan osannut käyttää niitä :D! Ja eipä mitään :)!

      Poista
  9. Kiva huppari! Muttta jaaaahas vai oot huoneenvaihdon tehny.... (terveisin huoneessa oikeasti yhä edelleen asuva)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitti :)! ja en ole älä huoli ! Kuvasin vaan noi tuolla kun siellä oli valosaa :D

      Poista
  10. ihania ostoksia ja ihana toi huppari! jos saan kysyä niin paljonko toi naamarasva mahtoi maksaa? mulla on ollu jo kauan aikaa harkinnassa hyvä rasva mut en oo vielä löytäny sitä oikeeta...

    VastaaPoista
  11. Mulla kuuluu kans vakkareihin sellaset mustat ponnarilenkit ilman metalliosaa. Löytyy ainakin meidän takapajulan k-supermarketistakin =D

    VastaaPoista
  12. Mie käytän yleensä vaan huppareita tai swetareita tmv ja vaikka mul niit onkii pari kpl:ta,niin silti haluaisin pari lisää,mutkun en oo löytäny kivoi hupparei tai swetarei enää mistää. Aikasemmin seppäläs on ollu mun makuun sopivia vaatteit, mut eipä oo sielläkään enää mitää, mitä vois päälle laittaa :(
    Oli kiva postaus :)

    VastaaPoista
  13. Ihana postaus taas kerran :) ♥

    &
    Pääsit linkattujen blogien parhaimmistoon mun blogissa, käy kurkkaa! :)
    http://radioaktiivisesti.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. Toi nordic moisture match on kyllä iha sairaan hyvää! itellä on se rasvaselle/sekaiholle iholle oleva ja huomasin kyl kans heti että se autto. Ja muutaman viikon jälkee huomaa et iho on tullu jotenki puhtaammaan oloseks :)

    VastaaPoista
  15. sulla on vaan niin superihana blogi ja todellakin pysyy positiivisena sun blogias lueskellessa! :> missä oot tehnyt sun banneris ? (--:

    VastaaPoista