tiistai 16. huhtikuuta 2013

uusi ilme puhelimelle

DesignSkins otti muhun vähän aikaa sitten yhteyttä ja kysyi, olisinko kiinnostunut kokeilemaan heidän tuotteitaan, ja totta ihmeessä olin ! Sain suunnitella mun puhelimeen tarrat ihan itse käyttäen omia kuviani tai heidän valmiita designejään. Olin alusta alkaen varma siitä, että suunnittelen tarrat omista kuvistani, mutta kuvien valitseminen olikin yllättävän hankalaa. Päädyin kuitenkin noihin vanhoihin Egyptin matkan kuviin ja tekstiin 'Memories never die'. Ainaku katon mun puhelinta, mä muistan ihanat hetken mun perheen kanssa heh. 

Designskinssillä oli nopea toimitus, ja tarrat oli helppo kiinnittää. Designskinssin sivuilta sä pystyt tilaamaan tuotteet tosi monien tavaroiden tuunaukseen. Voit tuunata puhelimen lisäksi vaikka läppärin, iPadin tai vaikka kameran. Olin myös yllättynyt siitä, miten monille puhelimien merkeille ja malleille tarroja oli saatavilla. 

Mä oon ollut todella tyytyväinen näihin tarroihin ja suosittelen kaikkia käymään katselemassa tuolla Designskinssin sivuilla (click!) ja tykkäämään heidän facebook sivustaan täällä. Tälläiset tarrat esimerkiksi puhelimeen on oiva lahjaidea vaikka kaverille, ja kyllä nää kummasti piristää omaakin päivää :-) Kiitos paljon Designskins :)!

DSC_0260 (2) DSC_0263 (2) DSC_0286 (2) DSC_0289 (2) suojaat

27 kommenttia:

  1. ihan älyttömän siistit noi tarrat! :)

    VastaaPoista
  2. oon aina luullu et sul on iphone xd kivat tarrat!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ei oo ku ei mulla oikeen toikaa puhelin meinaa kädessä pysyä :d Ja kiitti, mäki tykkään noista :))!

      Poista
  3. Paljonko noi tarrat maksaa? :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat tarrat! Toi kuunnostaa kivalta, voisinkin joku päivä tilata sieltä jonkinlaiset:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Ja suosittelen ehottomasti tilaamaan, noi tuo kivaa piristystä puhelimen ulkonäköön ! :>

      Poista
  5. vähnkö hienot tarrat! ja näemmä aika edullistaki o:mutta mikä puhelin sul on ja onko se hyvä ? .... kyselen vaa, ku etsin jotaki edullista mutta hyvää samsung merkkistä puhelinta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) ja niin mustaki noi on aika edulliset ! Ja mulla on samsung galaxy gio ja kaipa tää ihan perus hyvä on :-D Puhelimen sisäinen muisti on vaan tosi vähäinen että sovelluksia eikä varsinkaan pelejä mulla ei mahu tähän melkein yhtään, mutta siskolla sitten samaan puhelimeen kyllä mahtuu enemmän, että en sitten tiiä missä vika, koska mullaon kyllä kaikki kuvat yms muistikortille tallennettu ettei pitäis tilaa viedä :D En oo oikein muita miinuksia tästä löytänyt, toinen on se joidenkin sovelluksien lagaaminen aina välillä, johtuu just tosta muistin puutteesta ja varmaan puhelimen tippumisillakin on ollut osaa asiaan :D

      Poista
  6. miten noi tarrat kiinnittyy? onko ne siis sellaset ihan tarratarrat mitä paperille liimataan (jos tajusit....) eli suomeksi saako noi irroitettua? :)

    belovely-matilda.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli sellaset tavallisia tarroja jämäkämmät ja se liimakin tuntui erilaiselta. En mä nyt ihan kauheasti niitä sörkkinyt mutta DesignSkinssin sivuilla sanotaan että nuo irtoaa jälkiä jättämättä :-)
      Käyn kurkkaamassa sun blogiin :)!

      Poista
  7. Vaikka vielä tuskin oot omias irrottanu ni tiiätkö alkaako noi helposti reunoista itestään irtoomaan tai et jääkö puhelin tahmaseks sit ku ne irrottaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on ollu nyt puol vuotta samat tarrat eikä oo irronnu yhtään vielä :) hyvät ja kestävät!

      Poista
    2. Jos ne painelee kunnolla reunoista kiinni kiinnitysvaiheessa niin ne pysyvät kyllä hyvin :) Mulla ei ainakaan vielä ole yhtään mistään alkanut reunat irtoilemaan :) Ja DesignSkinssin sivuilla sanotaan että tarrat irtoavat jälkiä jättämättä :-)

      Poista
  8. moi, uusi lukija ilmoittautuu :--)
    hienot noi tarrat!:) ite oon miettiny tuolt tilailemist joskus muttakun valinnanvaikeus että minkä kuvan haluun:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiva että tykkäät mun blogista :)! ja kiitti, mäkin tykkään :> Ja jep se kuvan valitseminen on ehkä kaikista vaikein osuus noiden tilaamisessa haha :-D

      Poista
  9. Oon katellu noit jo pitkän aikaa lahjamieles mut en oo uskaltan tilailla. Kestääks noi oikeesti paikallaa tai kuluuks se kuva :D ei meinaan kiinnostais ostaa niit jos ne kestää vaan muutaman viikon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää pysyy hyvin paikallaa eikä irtoile mistään jos kiinnittää alussa kunnolla ja kuvan kulumisest entiiä, ei mulla ainakaan parissa päivässä oo mistään kohasta lähtenyt kulumaan !:) Ja aiemmin kommentoinut anokin sanoi, että sillä nämä on kestänyt nyt puoli vuotta eikä oo irronnut mistään, niin veikkaan että on nää aika kestävät :-)

      Poista
  10. Kys. firman mainostusmetodit on aika kyseenalaiset. Eräässä vaiheessa tämän firman edustaja spämmäili osoitetta kaikkiin keskusteluihin demi.fi:ssä. Esim. eräässä puhuttiin siitä miten miehet linkkailee teinien kuvia ylilaudalle ym ja tämä mainostaja meni kommentoimaan jotakin tyyliin ''Kuulin, että joku noista teetätti yhdestä kuvasta kuoret osoitteessa www.designskins.fi''
    Myöskään erään kaverini tarrat eivät ole vieläkään tulleet perille ja ne tilattiin sentään heinäkuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä en osaa ottaa mitään kantaa tohon ekaan juttuun kun en edes voi olla varma onko se totta :D Ja onko kaverisi ottanut yhteyttä asiakaspalveluun ? Koska mä oon kuullu että kaikille DesignSkinssiltä tilanneille oli tullu tosi nopeesti tilaukset :D

      Poista
  11. Hyviä tarroja kestää paikoillaan. Omista kuvista saa parhaat. :) T: vesku

    VastaaPoista
  12. huono puoli desings skinsin tarroissa on, et jos haluaa vaihella kuoria nii sit noit ei saa enää uudelleen puhelimeen kiinni , että sinne meni rahat ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kaikkihan sen tajuaa että jos tarrat irrottaa, niin niitä ei saa enää takaisin :D Nää tarrat ovatkin vähän pysyvämpi vaihtoehto että jos haluaa vaihdella puhelimen ulkonäköä ni ostakoot sitten erilaisia kuoria jotka on tarkoitettu sitä varten :)

      Poista
  13. Tiiätkö saako tollasia tarroja tehtyä Samsung Galaxy Xcoveriin ? En osaa vielä oikein käyttää noitten sivuja ja enkä muutenkaan löytänyt Xcoveria sieltä .. :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo saaa niitä tehtyä Samsung Galaxy Xcoveriin ! :) se löytyy sieltä puhelimista ja sieltä missä on kaikki samsung puhelimet :)

      Poista