sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

quality time


Eilen pääsin pitkästä aikaa viettämään laatuaikaa Nean, Jullen ja Iidan kanssa. Syömisen ja sielujen puhdistamisen ohessa värjäsin Nean hiukset vaaleammiksi ja me molemmat tykästyttiin tohon uuteen väriin kovasti ! Hiusten värjäilystä puheen ollen, mä oon päättäny laittaa mun hiuksiin ruskeita raitoja tässä joskus kun saan aikaseksi. Kesällä raidotetut hiukset on niin ihanat ja saan sitten värjättyä ne helposti pois kun kyllästyn niihin :) Tänään mä oon vaa chillaillu kotona tekemättä mitään. Mä en tajua miten aika on menny näin nopeesti enkä oo oikeesti saanut mitään aikaseksi haha. Kohta mä kuitenkin nään Veeraa joten hipsin tästä koneelta pois, heippa ihanat :-) 

DSC_0139 (2) DSC_0992 DSC_0052 (2) DSC_0202 (2) DSC_0063 (2) DSC_0111 (2) DSC_1027 DSC_1061 DSC_1054 DSC_0204 (2) DSC_0050 (2) DSC_0108 (2) neanhiukset DSC_0091 (2) DSC_0203 (2)

13 kommenttia:

  1. oot helvetin kaunis mimmi ja hyväs kunnos ! reenailetko ihan salil vai käytkö esim pyöräilemäs tai juoksemas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah voi kiitos :)! En mä oikeestaan reenaa missään enkä mitenkään, ehkä välillä käyn vaan juoksemassa :-D

      Poista
  2. Mistä toi pinkki paita on? Kivan näkönen:)

    VastaaPoista
  3. värjäsittekö tuolta siun kaveriltas siis kaks krt ? o: kärsikö hiukset miten paljon ?.. nimim. itse varmaan vedän platinaks kans ! mut muuten tosi ihana tää sun blogis :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei värjätty kahta kertaa. Nealla on vaan niin paksut hiukset että sen hiuksiin meni helposti 2 pakettia väriä. Ja ei noi mun mielestä kärsiny yhtään :)) !

      Poista
  4. onks toi ekan kuvan huivi mistä? :)

    VastaaPoista
  5. vinkki elä pistä liian tummia raitoja koska ne tekee hiuksista harmahtavan sekotuksen ainakin mulla teki kun tungin niitä vaaleisiin hiuksiin ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm nojoo oon kaupungillakin nähny et jollain on käyny silleen, mut jos laitan vaalean ruskeita raitoja näin aluksi niin toivotaan ettei niin käy :-)!

      Poista
  6. Kiva postaus ja ihania kuvia! (:

    lifewithhappines.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Käyn kurkkaamassa sun blogiin ! :>

      Poista