torstai 17. tammikuuta 2013

haaste

Säännöt:  
1. Kiitä haasteen antajaa
2. Jaa haaste 8:lle bloggaajalle
3. Ilmoita näille 8:lle haasteesta
4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi

Kiitos haasteesta Marja :-)!
Ja mä heitän tän haasteen : SofialleOonalle , Helille , Hennalle , Sofialle , Julialle , Aadalle & Oonalle !

ps. ulkona paukkuva pakkanen sai mut kaipaamaan kesää, ja uusien kuvien puutteessa tän postauksen kuvina toimiikin parin viime kesän aikana otetut kuvat :-)

blogiin

1. Oon maailman surkein kielissä eikä mulle oo suotu kielipäätä ollenkaan. Alotin nelosella saksan ja hypin riemusta silloin ysillä ku sain sen vihdoin lopettaa ja ottaa sen suoritettu merkinnän siihen päättötodistukseen. Mä oon vaan ihan yhtä surkea oli se kieli mikä tahansa. Ok siansaksa sujuu ongelmitta 8)

heinäkuu 042

2. Mul on joittenki mielest maailman oudoimpii ja ärsyttävimpii tapoja ja vammoja ja yks ontää käsien on pakko olla puhtaat -neuroosi. Syön siis leipää ja leivonnaisii ynnämuita aina paperilla ja aina jos oon koskenu melkee mihinvaa ni mun on pestävä heti kädet :-D Onneks oon nyt löytäny mun kaveripiirist yhen joka on ihan samanlainen ni en oo enää ykinäinen haha.

heinäkuu 036
3. Oon kuulemma liian kiltti kaikille. Ja ainakin mä pyrin olemaa kaikille mukava, enkä viitti sanoo kellee missää asias ei. Tää on yleensä ihan hyvä juttu mut kyl tää ongelmiiki on aiheuttanu ku yritän olla aina kaikille mukava enkä osaa sanoo joitaa asioit suoraa jos tiiän et sit siit toisest ihmisest tuntuis pahalta... :(

linnanmäki YMS 2011 0184. Oon 'kaikkien kaveri' ja kaverit ja ystävät on mulle maailman tärkeimpiä ja must on ihanaa tutustuu uusiin ihmisiin ! En pystyis elää ilman mun ystäviä :')

blogiin2

5. Tällä hetkellä mua ei kiinnosta koulu yhtään, ei pätkän vertaa. Ärsyttää herätä joka ikinen aamu ja matkata tuolla kylmässä kouluun ihan turhan takia blääh. 

19.6.2011 0166. Innostun kaikist asioist tosi helposti, mut suurimmas osas se innostus lopahtaa suht alkuun. 

19.6.2011 0427. Mun unelma-ammatti ois jotain lapsiin liittyvää kuten lastenhoitaja, opettaja tai lastenlääkäri tai sitten parturikampaaja :-)

0028. Mua ressaa ens viikon tiistaina alkava koeviikko ihan sikana !! 

23 kommenttia:

 1. Rakastan sun blogia! Sulla on niin ihanan pirteitä kuvia, laadukasta tekstiä ja aivan ihana ulkoasu, ehkä paras mihin oon törmänny. Miten lisäsit photofiltren banneriin kuvan ja missä&miten oot tehny ton sun kuvan tossa bannerin alla oikeella puolella? Oot TOSI kaunis!♥
  >>vennuuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui että kiitos ihan hirveästi ♥ :-)!! Piristit mun koko illan tällä kommentilla :> Ja tosiaan mun kaveri on tehnyt tän ulkoasun mulle, joten pyydän sitä kommentoimaan ja kertomaan sulle että miten on ton bannerin tehny :) Ja käyn tsekkaamassa sun blogin :)!

   Poista
  2. Joo elikkäs!

   Mä en nyt tiiä osaanko selittää mitenkään hirveen selkeesti tätä mun bannerintekosysteemiä, mutta yritetään!

   Toi bannerin kirsikankukkakuva on löydetty jostain tumblrin kätköistä, en muista osoitetta ja sen liitetty banneriin ihan vain copypastettamalla. Jos tarkoitat tuota tekstin sisällä olevaa kuvaa, niin se on tehty "fill pattern" toiminnolla. Eli sieltä samasta paikasta mistä fontin valitset, löytyy välilehti jossa löytyy raksiruutuun kohta fill pattern. Sieltä sitten seikkailet haluamasi kuvan :)

   Toi sivupalkin kuva on tehty myöskin photofirtlellä. Vapaalla kädellä rajattu normaalista kuvasta ja cropattu (= liitetty valkoiselle taustalle).

   Toivottavasti tästä oli jotain apua, ja multa voi kyllä tulla kyselemään lisäneuvoja jos ei selkeytynyt! :)

   Poista
  3. Kiitos hurjasti avusta, oon yrittänyt jo kauan saada kuvaa photofiltren banneriin, mutta en tajunnut että se on noin yksin kertaista. Yritin kaiken maailma konsteilla paitsi tietenkin tuolla yksinkertaisimmalla, kiitos hurjasti Iida!♥

   Poista
  4. Ihanaa että oli apua! :')

   Poista
 2. Ihan superihana postaus, ja nuo kuvat oli tosi hyviä ♥ Varsiski tuo heinäsirkka (?) kuva!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja ihana kuulla että tykkäsit :-)♥

   Poista
 3. voi kiitos haasteesta ! :) ihania noi kuvat, tuli heti niin kova ikävä kesää !

  VastaaPoista
 4. Toosi hienoja kuvia!!Varsinkin kukat ja heinäsirkka XD

  VastaaPoista
 5. heinäsirkkakuva on ihan älyttömän hieno! ja en yleensä paina toimintoja, mutta sun blogissa painan aina kaikista!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos hurjasti :') ! Ihana kuulla että jaksat painella niitä ! :>

   Poista
 6. ihanan kesäisiä kuvia! toi koira on niin lutunen:-)

  xx, Carpe fucking Diem


  VastaaPoista
 7. Sä oot vissiin kouvolan lyseon lukios? Millasta siel on?:) Asun ite kans kouvolassa ja oon miettiny hakevani sinne yhteishaussa ja haluisin vähän kuulla millasta siel on!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin oon ! Ja musta siel on sika kivaa ja oon tosi onnellinen et hain ja pääsin just tonne lukioon kaikista kouvolan lukioista. En mä osaa oikeen kertoo millasta siellä on, mut kaikki opettajat on tosi kivoja ja sit oon tykänny hirmusesti tästä musikaaliprojektista joka toteutetaanki aina kolmen vuoden välein :-) Muutenki lyskas vallitsee sellanen hyvä ilmapiiri ja siellä on helppo tutustuu uusiin ihmisiin :> Suosittelen todellakin hakemaan lyskaan, et todennäkösesti tuu pettymää jos sinne haet ja pääset :)!

   Poista
  2. Eipä mitään, ihanaa jos oli apua :-)

   Poista
 8. Ootas vaa kirjotuksii...:D Syksyn kirjotuksist tuli selvittyy ja tälki hetkel pitäs olla psykaa lukemas kevään kirjotuksii varte

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo todellakin kauhulla niitä odotan ... :-D onneks niihin on viel pari vuotta aikaa :)

   Poista