torstai 29. marraskuuta 2012

Jos vois saada ihan mitä vaa ni mun unelmalahjat näyttäis tältä :

joululahjatoiveeeeet

Tässä tällänen joululahjatoivelista ihan mun unelma jutuista joita salaisesti mun pään sisällä toivon. Mä en siis oikeesti oo toivonu näitä kaikkia, toivoin porukoilta joululahjaksi vain iPhonea mutta kattoo nyt mitä sitten saan. Nää numerotkaan ei oo missään 'tän haluaisin eniten'- järjestyksessä. 

1. Tarvisin uuden kännykän koska toi vanha sammuu ittestään eikä pysy joskus ollenkaan päällä. Porukat on tosin sanonu et opettele eka pitämää noi halvat ehjänä enneku uskaltaa mulle mitään kallista ostaa. Mut jos mä iPhone 5:sen tai 4s:än saisin, mä todellakin vaalisin ja pitäisin sitä ku kukkaa kämmenellä. 

2. Uudet luistimet. Mun vanhojen luistimien varret alkaa olla niin heikossa hapessa et uudet luistimet tulis kyl todella tarpeeseen.

3. MacBook Air. Kävin kerran hipelöimässä tätä applen liikkeessä eikä tähän voinu olla rakastumatta. Mulla ei siis oo omaa konetta ja olis kiva sellanen saada, ni tän läppärin huolisin kyllä enemmän ku mielelläni !! 

4. Versace Bright Crystal- hajuvettä oon himoinnu jo niin kauan et enää en jaksais mennä sitä sinne sokoksen hajuvesihyllyille tuoksuttelemaan vaan huolisin sen jo ittelleni. 

5. Rahaa. Mä toivon joka ikinen joulu rahaa, mut en ikinä sitä saa koska meijän suvussa ei oo tapana antaa rahaa lahjaksi. Yhyy haaveksi taitaa siis jäädä tämä tänäkin vuonna.

6. Potkupuku/haalari/jumpsuit. Tälle ihanuudelle on monta nimeä ja mä oon himoinnu tätä yli vuoden. Viime jouluna en tätä saanu, mut ehkä tänä jouluna onnistais !

7. lahjakortti h&m:ään. h&m on sellanen perus vaatekauppa et tääl löytää aina jotaa tarpeellista.

8. Dieselin loverdose hajuvettä oon kans katellu ties kuinka kauan. 

9. Lahjakortti ginaan. Sieltäki mä aina löydän jotain ja kuolaan niitä vaatteita netistä joka päivä.

10. Tilaus VS:älle. Mä en oo ikinä tilannu tai ostanu täältä mitään mut oon kuolannu siskon vs:ältä ostamia biksuja ja muutenki voisin huolia vs:n sivuilta kaiken. 

11. Haluisin ainakin yhet Dr.Denimit heh.

12. Tää on ihan älytön toive jostain ihan toiselta planeetalta mut tottakai tollanen parempi runko olis kiva.

13. & 14. Uudet laskuvaatteet. Haluun ainaki pinkit laskuhousut mut minkäänlaista unelma takkii en oo viel bongannu. Joku  sika värikäs sen pitää ainaki olla !!

Löytyykö mitään noista jutuista teidän toivelistoiltanne :-) ? 

28 kommenttia:

  1. Aika pitkä ja kallis lista (;

    VastaaPoista
  2. Vs:llä on vaa huono puoli helvetin isot postikulut ja mahdolliset tullit jos tilaa kauheen suurel summal :/ laskeks missä? sillee vaa tyylii mielialas vai oikeest jossaa lapis?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinjoo :-/ Ja lasken aina siellä minne satun pääsemään, useimmiten ehkä just messilässä ja mielakassa :)

      Poista
  3. toi versace on niiiin ihanaa :a

    VastaaPoista
  4. mikä kamera sul on nyt ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko toi kamera ihan hyvä ku oon hommaamassa ekaa järkkäriä? Vai pitäiskö ihan suosiolla ostaa kunnollinen pokkari ja säästää sillä rahaa ku musta tuntuu etten opi käyttää järkkäriä ni ois vähän hölmö sitten maksaa siitä niin paljon!

      Poista
  5. aika massateinilista. Miks haluut just ipsun etkä jotain muuta uutta hienoo nokian lumiaa tms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin tää vähän on. Eipä mulla tähän sen ihmeellisempiä syitä oo, oon vaa kokeillu niin monen kaverin iPhonei ja oon tykästyny niihin ja koska iPhoneen saa instagramin mut nokioihin ei mun tietääkseni saa :-D

      Poista
    2. joo en suosittele lumiaa, siihen ku ei saa paljoo mitää sovelluksii mitä samsungeihin ja iphoneihin. :d

      Poista
  6. Ite oon miettiny tota Nikon d5100 :) Se vaikuttaa niin hyvältä

    VastaaPoista
  7. iphonet on niin yliarvostettuja terveisin htc:n onnellinen omistaja <3 ja kokemusta applen koneista löytyy, ei mun mielestä mitenkään erikoisen hienoja..

    VastaaPoista
  8. samoja lahjatoiveita löytyy myös multa! :)

    VastaaPoista
  9. Aa toi versacen hajuvesi on niin ihanaa! Just teinki tosta hajuvedestä postauksen mut vaan Yellow Diamondsista :) Kannattaa pyytää joululahjaks se paketti mis tulee se käsirasvakin mukana..voin kertoo et se käsirasva on lähes yhtä ihanaa kun tuo hajuvesikin! :p

    http://nevergiveup-miia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niinhän se on :') Ai on !! No pitääkin sitten pyytää sellanen ;)
      Käyn kattomassa sun blogin :-)

      Poista
  10. hei amanda.... :D noit toiveita on ihan hirrrrveesti! jos miettisit oikeesti vaikka viis lahjaa mitä sä tarvit oikeesti. no...
    voisit saada ton uuden kännykän, et ehkä iPhonea, mutta jonkun :) Luistimet on myös hyödylliset, toivot ne :) läppäri,hajuvedet ja lahjakortit kannattaa jättää tänä jouluna vaan haaveeks... toki vercasen hajuveden voisit saada, en kyllä tiiä hintaa. :D noh, mut jos sun vanhemmat on toooosi kilttejä voisit toivoo vielä tilauksen vs:lle. eiks sulla oo jo sellaset mustat dr.denimit? jossain kuvassa oli ainaki :D rahaa et siis saa, etkä kyl kamerarunkookaa luulisin, etkä onepieceä. niin ja lasketteluhousuihin säästät ite rahat.
    mut voithan sä noist osan toivoo esim kummeilt ja muilt sukulaisilt! :) siinä sulle pieni helppi, kandee oikeesti nyt karsii tuolt jotain pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiiän et noit toiveit on hirveesti mut ainahan voi toivoo vaikka kuuta taivaalta heh :D Ja mun porukat on kyllä mulle ilmottanu etten tuu saamaan noista välttämättä mitään, ja siks tää oliki tällänen miltä mun unelmalahjat näyttäis -postaus :) Kiitos kuitenki sun kommentista ja vinkeistä ! :-)

      Poista
  11. voi vitsi! mäkin haluisin one piecen ja tota loverdosee! Äiti on kyl luvannu mulle ton loverdosen mutta sitä odotellessa :> Ja eihän se nyt niin vakavaa oo jos pyytää paljon kaikkee! On mullaki kalliita juttuja ja tiiän etten saa niistä varmaan mitään, mut toivoa saa ja pitääkin :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih jep toivottavast mäki saisin sen ! :-) Niimpä ! Voihan tosiaan pyytä vaikka kuuta taivaalta mut pyytäminen ei tarkota sitä että saa kaiken :)

      Poista
  12. hei miten oot tehny ton kollaasin ja millä ohjelmalla ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein sen PhotoScapella enkä oikeestaan osaa neuvoa että miten sen tein... :-DD

      Poista
  13. Tosi kivan olonen blogi tää :))

    VastaaPoista